Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Η δύναμη του ραδιοφωνικού ήχου (που έστειλε ο Χρήστος από τη Μόσχα...)

 Έχει τη δύναμή της η τηλεοπτική εικόνα –ποιος αμφιβάλλει; – αλλά και ραδιοφωνικός ήχος δεν υστερεί όταν του δοθεί η ευκαιρία και, κυρίως, όταν υπάρχει καλός εκφωνητής. Ακούσαμε την περιγραφή
του πεντάλεπτου των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας στο Αγγλία-Κολομβία από την ΕΡΑ Σπορ και από τον Χρήστο Κοντό. Ο οποίος σε ένα ματς όλο διακοπές, περιέγραψε με πολύ χρώμα και πολλή ένταση, το τρομερό σουτ του Ουρίμπε που έφερε την εκπληκτική απόκρουση του Πίκφορντ και το κόρνερ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση, 1-1, στο 93' από τον Μίνα.

Ο Χρήστος είχε αναφερθεί πριν από τις φάσεις αυτές στις αντιδράσεις δύο Κολομβιανών εκφωνητών που ήταν δίπλα του, είχε μιλήσει για το παραλήρημά τους στη μεγάλη ευκαιρία και άφησε ελεύθερο το δικό του μικρόφωνο στους μακρόσυρτους νοτιοαμερικάνικους πανηγυρισμούς τους. «Ρίξε τα μεγάλε», είπε ο Χρήστος και σίγησε μερικά δευτερόλεπτα για να πάρουμε γεύση της κολομβιάνικης έκρηξης στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου της Σπαρτάκ Μόσχας. Αυτό ακριβώς δεν θα μπορούσαμε να το νιώσουμε από την τηλεόραση.

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ