Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Κατηγορία κατά Ψαριανού με υπαινιγμό για εκδούλευση σε "βαρώνο" ΜΜΕ

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε η ΠΟΣΠΕΡΤ στον Γρήγορη Ψαριανό ύστερα από ανάρτηση του τελευταίου στο Τουίτερ με την οποία επιτέθηκε στην ΕΡΤ για ζημιά, όπως λέει, τριών εκατομμυρίων προκειμένου να καλύψει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Στην ανακοίνωσή της ο "βολευτής", όπως τον αποκαλεί, χαρακτηρίζεται με φρασεολογία ανάλογη (αλλά... πλουσιότερη) της δικής του ανάρτησης, όπως "γελοίος", " αστείος", "μικρονοϊκός
κήνσορας", " χρήσιμος ηλίθιος" κ.λπ. Περισσότερο ενδιαφέρον από το σκληρό ύφος της ανακοίνωσης έχει η ευθεία κατηγορία (με τη μορφή ερωτήματος: "ας μας απαντήσει αν είναι αλήθεια...") ότι "ο βολευτής ήταν στη δούλεψη βαρώνου των MME και πληρωνόταν μέσω κυπριακής offshore, που ήταν στο όνομα γνωστού αθλητικογράφου παρουσιαστή". Ο συνδικαλιστικός φορέας των εργαζομένων της ΕΡΤ αναρωτιέται για τον Ψαριανό "μήπως τώρα ξεπληρώνει τα γραμμάτια στον ίδιο «βαρώνο»".

Φυσικά, η μομφή χρήζει απάντησης από τον Ψαριανό και δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με την, ας πούμε περιφρονητική, σιωπή του. Επίσης, χρειάζεται περαιτέρω διευκρίνηση της ΠΡΟΣΠΕΡΤ η οποία θα πρέπει να δώσει στοιχεία και ονόματα και όχι να αναφέρει ότι ”είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί του".

Η ευθεία κατηγορία 

Το επίμαχο απόσπασμα της ανακοίνωσης της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι το εξής:

"Ο αστείος αυτός μικρονοϊκός κήνσορας της …εμπορικής ηθικής, ας μας απαντήσει αν είναι αλήθεια ή όχι, ότι δηλαδή όντας βολευτής, ήταν στη δούλεψη βαρώνου των MME και πληρωνόταν μέσω κυπριακής offshore, που ήταν στο όνομα γνωστού αθλητικογράφου παρουσιαστή. Γεγονός που δημιουργεί την εύλογη σε όλους απορία, μήπως τώρα ξεπληρώνει τα γραμμάτια στον ίδιο «βαρώνο» που απαιτούσε με όλους τους τρόπους να πάρει από την ΕΡΤ το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων μετάδοσης του φετινού mundial;"

Η επίθεση Ψαριανού: "Βωθροκάναλο"! 

Της ανακοίνωσης της ΠΡΟΣΠΕΡΤ είχε προηγηθεί η επίθεση του βουλευτή στην ΕΡΤ, μέσω Τουίτερ, με το γνωστό χύδην χαρακτηρισμών και χυδαίο ύφος του. Έγραφε συγκεκριμένα:

"Ο Γελοίος Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός Βόθρος των Τσάτσων και των Δουλικών, κατάφερε Ζημιά σχεδόν 3 εκατομμυρίων με το Μουντιάλ που έβρεχε εύκολο χρήμα σ' όλο τον κόσμο. Το μ ό ν ο βρωμοκάνολο Παγκοσμίως!"

*** Η ανακοίνωση της ΠΡΟΣΠΕΡ έχει δημοσιευτεί σε ιστοσελίδες και μπλογκ. Δείτε εδώ την στο anasigrotisi.blogspot.gr