Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Το «ευχαριστώ» της Νέας Κίνησης Δημοσιογράφων

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το «μεγάλο ευχαριστώ» από τη Νέα Κίνηση Δημοσιογράφων για την εκλογική νίκη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της ΕΣΠΗΤ. Πριν από το κείμενο που ακολουθεί
αναγράφεται: «Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους …και συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»

Συνάδελφοι, φίλοι, συνοδοιπόροι
Με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, φθάσαμε και πάλι σε ένα νικητήριο εκλογικό αποτέλεσμα εκπροσώπησης στο Δ.Σ. με αξιοπρέπεια, ήθος και αγωνιστική εντιμότητα.

Πάνω απ’ όλα όμως το σημαντικότατο μήνυμα που ανέδειξε η κάλπη των εκλογών ήταν το ηχηρό και αδιαμφισβήτητο μήνυμα για την ενοποίηση των ενώσεων σε συντριπτικό ποσοστό 95%.

Τα αποτελέσματα αυτά αναδεικνύουν τη σημαντική κοινή πορεία μας, και περιέχουν ταυτόχρονα τις δεσμεύσεις μας απέναντι σε όλους τους συναδέλφους. Προχωράμε μαζί, ενωτικά και αλληλέγγυα για την  δυνάμωση του κλάδου, την ισχυροποίηση της ΕΣΠΗΤ και τη δημιουργία του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Καθημερινός στόχος μας και προσπάθειά μας είναι η υπεράσπιση της αξίας του επαγγέλματός μας, η επανακατάκτηση και προστασία όλων των δικαιωμάτων μας, ασφαλιστικών και εργασιακών, η συναδελφική αλληλεγγύη, η ισχυροποίηση των συνδικαλιστικών συνεργασιών, με διοίκηση διαφάνειας, λογοδοσίας και δικαιοσύνης πέρα από παρατάξεις και παρέες, προς όλους και για όλους, ισόνομα, ισότιμα, αλληλέγγυα.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συνδικαλιστική στήριξη και την πολύτιμη φιλία σας.

Θα πορευτούμε ξανά όλοι μαζί, στον δύσκολο δρόμο που συνεχίζουμε, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον για το καλό όλων μας και το καλύτερο αύριο του κλάδου μας.


ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ - ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΣΠΗΤ

Θέμης Κ. Μπερεδήμας Πρόεδρος  Δ.Σ.  T: 6932 273 222
Θανάσης Δ. Αλατάς  Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. T: 6977 014 576
Φωφώ Πέπονα Αντιπρόεδρος Δ.Σ. T: 6944 882 888
Νίνα Κασιμάτη Ταμίας  Δ.Σ.   T.: 6944 852 525
Νέλλη Σπηλιοπούλου μέλος Δ.Σ. ΠΟΕΣΥ T: 6936 050 993