Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Η Μάνια

Η Μάνια Τεγοπούλου πέθανε –όχι ξαφνικά, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε, αφού τελευταία την ταλαιπωρούσαν θέματα υγείας–, αλλά η είδηση του θανάτου της ξάφνιασε τους μη γνωρίζοντες την
κατάστασή της τον τελευταίο καιρό. Διαδραμάτισε αρνητικό ρόλο στην ιστορία της Ελευθεροτυπίας, έβλαψε με τη τακτική της εκατοντάδες εργαζόμενους, αλλά η ώρα δεν είναι για αρές και αναθέματα –είναι ώρα σεβασμού στον νεκρό.

Τριάντα έξι ημέρες από το θάνατο του Γιώργου Κουρή (φυσικά καμιά σχέση στον ρόλο που έπαιξαν Αυριανή-Ελευθεροτυπία και ουδεμία σύγκριση της ποιότητας των δύο εφημερίδων), έχουμε μια ακόμα αναχώρηση ανθρώπου από τον εκδοτικό χώρο. Στην περίπτωση της Μάνιας είναι πιθανό να μην ακουστούν καν τα «ωραία ψέματα» και οι μετά θάνατο εξιδανικεύσεις για τις οποίες γράφαμε την 1η Μαΐου σε αυτό τα μπλογκ με τίτλο «Τα μεγαλύτερα ψέματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
«Αν η Μάνια θέλει να βάλει φωτιά, δώστε της και τα σπίρτα». Ορφανή από μητέρα και «με έναν πατέρα που δεν εννοούσε να λέει 'όχι' στα παιδιά του». Μέχρι τον θάνατο του Τεγόπουλου δεν είχε πατήσει το πόδι της στην Ελευθεροτυπία. «Τους απέλυσα γιατί μου έσπαγαν τα αρ@@δια»

Ακολουθήστε το μπλογκ στο facebook και κάνετε like, αν σας αρέσει, πατώντας εδώ