Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Κάποιοι από τον Σκάι έβαζαν λόγια για τον Μπογδάνο στον Αλαφούζο;

(...) Φαντασιωνόταν ότι ήταν ο ισχυρότερος εχθρός του Σύριζα και ότι τηλεφωνούσαν από το Μαξίμου και τον έδιωχναν. Και ο Αλαφούζος μόλις τον παίρνουν απ’ το Μαξίμου αμέσως διώχνει όποιον του ζητήσουν. Παραμύθια για τηλεβλαμμένα. Όλοι ξέρουν ότι ο ΣΚΑΪ είναι παράρτημα του Μητσοτάκη και της νέας Δημοκρατίας και παίρνει οδηγίες μόνο από ‘κει.
Η αλήθεια είναι πως στο Φάληρο θέλανε από καιρό να τον «φάνε». Δεν ήτανε
τυχαία η αλλαγή ώρας στην εκπομπή του ούτε η μείωση του χρόνου της.
Κώστας Κυμπουρόπουλος, Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άρης Πορτοσάλτε έμαθα πως εδώ και καιρό πως έβαζαν εδώ και καιρό «φυτιλιές» στον Γιάννη Αλαφούζο για την απομάκρυνσή του.
Τη μια του έλεγαν για τις γκρίνιες του, την άλλη για τη συμπεριφορά του. Επειδή ετοιμάζεται και ο σταθμός να «στρίψει» προς το lifestyle και τα τηλεπαιχνίδια, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ το είχε λίγο πολύ αποφασίσει.
Τα όσα είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν για τους γνωρίζοντες καλά τα τεκταινόμενα γύρω από τον ΣΚΑΪ, απλά η αφορμή. Εξάλλου τα έχει πει στο παρελθόν τόσο αυτός όσο και ο Πορτοσάλτε.
Αν αυτά που είπε ο Μπογδάνος τα έλεγε πριν από έξι περίπου μήνες, όταν δεν κυριαρχούσε ακόμα ο Ντάνος, τότε ο ΣΚΑΪ όχι μόνο δεν θα τον έδιωχνε, αλλά θα ερχόταν και ο Άδωνις προσωπικά και θα του κατέθετε στεφάνι μαζί με τη κυρία του, αυτή των πανάκριβων ρούχων.
Το είπε άλλωστε ο υποστηρικτής της χούντας, Άδωνις. Ο Μπογδάνος έχει ακόμα να δώσει πολλά στη μάχη κατά του Σύριζα. Ο Μπογδάνος ψάχνει μία θέση στις «γαλάζιες» λίστες για να συνεχίσει την παπαρολογία.
Είναι δεξιός αντιστασιακός. Θέλει να κυβερνάνε μόνο οι δεξιοί στον τόπο, αφού αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι, οι πιο αποτελεσματικοί, οι πιο γαμάτοι. Και εδώ έφτασε ο Άδωνις αντιπρόεδρος, γιατί όχι κι αυτός (...)

** Απόσπασμα από άρθρο στο altsantiri.gr (Δείτε το ολόκληρο εδώ)