Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Αναγγέλθηκε η έκδοση του Sportime

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ - «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ»

Η νέα Sportime του Περικλή Γκιόλια κυκλοφορεί το Σάββατο, σύμφωνα με την αναγγελία στη σελίδα της εφημερίδας που ανέβηκε στο facebook. Σε αυτήν ανακοινώνεται η συνεργασία με έναν από τους αξιότερους ρεπόρτερ τού
μπάσκετ, τον Νίκο Μπουρλάκη, που θα είναι υπεύθυνος των σελίδων του αθλήματος. Στο fb έχει αναρτηθεί διαφημιστικό τρέιλερ στο οποίο εμφανίζεται (και εκφωνεί) ο μέχρι πρότινος εμπορικός διευθυντής της SportDay, o Αντώνης Νικολόπουλος (2η εικόνα). Στο διαφημιστικό, που διαρκεί 19΄΄, αναφέρεται ότι «η εφημερίδα των ονείρων σας είναι στα περίπτερα».  

«Η καλύτερη εφημερίδα που έχετε πιάσει στα χέρια σας» 

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος, ένας από τους επιτελικούς που αποχώρησαν από την SportDay για να ηγηθούν της Sportime, σε ανάρτηση στη σελίδα του στο fb, εκφράζει το «αντίο» στην προηγούμενη δουλειά του και για την καινούργια προσπάθεια αναφέρει ότι «θα είναι η καλύτερη αθλητική εφημερίδα που έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας». Ολόκληρη η ανάρτησή του είναι η εξής:

«Ολα κάποτε τελειώνουν σε αυτή τη ζωή (sic) και έτσι μετά από 8 χρόνια στη SportDay έφτασε η ώρα για το αντίο. Εγινε όμως για κάτι καλύτερο, για την καλύτερη αθλητική εφημερίδα που θα έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας. ΤοSportime θα είναι σύντομα στα περίπτερα, η εφημερίδα για όλες τις ομάδες και για όλα τα σπορ». 

** ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το sic στο σύντομο κείμενο είναι από τον συντάκτη του και όχι από το μπλογκ.