Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Αγανάκτηση Χατζηνικολάου: Με βρίζουν όλοι, δεν είναι δουλειά αυτή...

«ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ, ΤΑΡΑΖΟΜΑΙ, ΦΟΒΑΜΑΙ» - «ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ»

Τον προβληματισμό του για το αν θα πρέπει να επαναλάβει στην επόμενη τηλεοπτική περίοδο τον «Ενικό» του, εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το ραδιόφωνο του Real. Αιτία, όπως είπε, δεν είναι τόσο η κούραση από τον φόρτο εργασίας (παίζει και αυτή το ρόλο της), όσο το άγχος και η πίεση που
του δημιουργούν τα σχόλια και οι επικρίσεις για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους συνεντευξιαζόμενους. Απαντώντας σε πρόταση ακροάτριας για τη επαναφορά της εκπομπής είπε: «Θα δούμε! Αν αντέχω θα την ξεκινήσω από τον Σεπτέμβριο». Ωστόσο, τον προβληματίζει «το κλίμα του άγριου φανατισμού που υπάρχει». 

«Κάθε φορά που κάνω συνέντευξη νιώθω ότι περνάω από μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Είναι τρομερό. Κάνω συνέντευξη με τον Μητσοτάκη και έχω απέναντι να με βρίζουν οι Συριζαίοι γιατί δεν είμαι πολύ σκληρός. Αλλά να με βρίζουν και οι νεοδημοκράτες γιατί είμαι πολύ σκληρός. Κάνω συνέντευξη με τον Τσίπρα και έχω να με βρίζουν οι Συριαζαίοι γιατί είμαι πολύ σκληρός και να με κατηγορών οι άλλοι γιατί δεν τον σκότωσα».

Ένσημα βαρέα ανθυγιεινά!

Ο δημοσιογράφος με όσα είπε, και από τον τόνο της φωνής του, έδειχνε αγανακτισμένος. «Δεν είναι δουλειά αυτή. Πρέπει να παίρνεις ένσημα ανθυγιεινής εργασίας. Δεν γίνεται να φεύγουν από παντού μαχαίρια. Οι μεν θέλουν να τον γλείφεις και οι δε να τον μαχαιρώσεις». 

«Είμαι του σαλονιού» 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έναν τηλεθεατή που «μου έγραψε ότι ήμουν και αγενής χθες (σημ.: με τον Τσίπρα). Δεν είμαι αγενής εγώ. Για το αντίθετο μπορείς να με κατηγορήσεις: ότι παραείμαι μερικές φορές του σαλονιού». 

«Δουλεύω όπως στα 18 μου»

Πρόσθεσε, επί λέξει, ότι από όλη αυτή την κατάσταση, αγχώνεται, ταράζεται και φοβάται «γι’ αυτό θα το σκεφτώ αν ξαναρχίσω τον Ενικό και θα αποφασίσω». Άλλωστε «ούτε είμαι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει πολιτική εκπομπή. Στα 54 μου εξακολουθώ να εργάζομαι όπως στα 18 και στα 19. Να το κάνει και κανένας άλλος, νεότερος».