Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Προπηλακισμός Κοντονή και δημοσιογράφων στη διάρκεια δείπνου

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ... ΡΟΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 

Φραστική επίθεση δέχτηκαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε ταβέρνα της Καισαριανής ο Σταύρος Κοντονής και δημοσιογράφοι, κυρίως του ονομαζόμενου κυβερνητικού ρεπορτάζ, με τους οποίους ο υπουργός Δικαιοσύνης συνέτρωγε. Στην ταβέρνα εισέβαλε ομάδα οπαδών, κατά δήλωσή τους, που
αποδοκίμασαν τον υπουργό και τους συνδαιτυμόνες του με φράσεις όπως «ωραία παρέα έχεις, Κοντονή», «να φέρεις και τον Ζουράρι», «ντροπή σου που βρίσκεσαι με αυτούς που στήνουν δίκες» κ.ά. Όπως αναφέρθηκε από παρόντες δημοσιογράφους, ένας από την ομάδα των εισβολέων βιντεοσκοπούσε το περιστατικό, ενώ οι άνδρες ασφαλείας του υπουργού δεν επενέβησαν. Το δείπνο παρέθεσε ο Σταύρος Κοντονής σε δημοσιογράφους με τους οποίους είχε γνωριστεί και εκτιμήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Κατάμεστη η αίθουσα 

Την ώρα της εισβολής η ταβέρνα της Καισαριανής, στην οποία βρίσκονταν ο υπουργός και οι δημοσιογράφοι, ήταν γεμάτη από παρέες και, φυσικά, υπήρξε απόλυτος αιφνιδιασμός. Αρχικά μπήκαν στην αίθουσα 3-4 άτομα και λίγο μετά γύρω στα δέκα. Δεν πλησίασαν ιδιαίτερα το τραπέζι της συντροφιάς και είπαν αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω, και άλλα, από απόσταση λίγων μέτρων.

Όπως μας ανέφερε παριστάμενος, ο υπουργός έμεινε τελείως ατάραχοςήταν τέρας ψυχραιμίας», μας είπε), ενώ και οι δημοσιογράφοι δέχτηκαν σιωπηλοί τη φραστική επίθεση. Οι άνδρας ασφαλείας του υπουργού (μεταξύ τους τέσσερις «Ζητάδες» που βρίσκονταν σε απόσταση) παρακολούθησαν χωρίς αντίδραση τα όσα εκτυλίχθηκαν.

Μια περίεργη… ροκ κατάσταση 

Πάντως έκπληξη προκάλεσε η αντίδραση ενός μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα, που βρισκόταν ανάμεσα σε εκείνους που μπήκαν στην ταβέρνα για να καταφερθούν εναντίον του Σ. Κοντονή και των συντακτών. Εκείνος (γύρω στα 50) ξεχώρισε από τους άλλους και άρχισε να εγκωμιάζει και να παροτρύνει τον υπουργό να προχωρήσει στο έργο του! Ο άνδρας δεν έδειχνε ότι… τρολάρει και ότι ειρωνεύεται, αντίθετα ήταν απολύτως πειστικός στη συμπεριφορά του! Έτσι δημιουργήθηκε μια ροκ κατάσταση, μια σουρεαλιστική εικόνα, που ουδείς μπόρεσε να εξηγήσει. Μάλιστα, οι συνδαιτυμόνες αναρωτήθηκαν αν άκουσαν καλά αυτά που ο άνδρας είπε.

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ