Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

«Το Survivor έφερε τους νέους στην τηλεόραση» και νίκησε την μπάλα

Οι συντελεστές του Survivor πιστεύουν ότι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι ότι έφερε τους νέους στην τηλεόραση! Το λέει η διευθύντρια προγράμματος του Σκάι Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα. Ακόμα, όπως πρόσθεσε, το πολυσυζητημένο ριάλιτι οδήγησε μπροστά στις μικρές οθόνες «κατηγορίες κοινού που δεν έβλεπαν τηλεόραση».
«Το Survivor ήρθε σε μια περίοδο φτωχή για την τηλεόραση, δεν γίνονται σπουδαία πράγματα. Το περίεργο που έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι έφερε τους νέους στην τηλεόραση. Εφερε κατηγορίες κοινού που δεν έβλεπαν τηλεόραση», είπε η κυρία Μαραγκουδάκη, οποία θεωρεί ότι «το μεγαλύτερο κομμάτι επιτυχίας είναι ότι το βλέπουν οι νέοι, ότι είναι διαφορετικό από αυτό του MEGA και, το πιο σημαντικό, ότι δεν έχει πολύ ριάλιτι. Εχει κυρίως αγωνίσματα».
Και κάτι ακόμα, σύμφωνα με τη διευθύντρια προγράμματος, που δείχνει την επιτυχία του Survivor είναι ότι «όταν στον ανταγωνισμό έχει ποδοσφαιρικούς αγώνες καταφέρνουμε και τους χτυπάμε ακόμη κι αν είναι Champions League!»