Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Επανήλθε ο Flash 96,0! Τώρα θα μείνει;

Ο Flash 96,0 επανήλθε με πρόγραμμα. Για την ακρίβεια επανήλθε μια ακόμα φορά. Ο γυρισμός ήταν ξαφνικός, χωρίς προαναγγελία. Όπως ξαφνικές ήταν οι προηγούμενες αναστολές των εκπομπών, με άγνωστα «γιατί» και «πώς». Η επάνοδος επισημαίνεται στη διάρκεια του προγράμματος με σποτ και λίγα λόγια: «ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ» λέει το ραδιοφωνικό μηνυματάκι με
το σήμα του σταθμού -που ακούγεται σε παραλλαγές στο περιεχόμενο και καταλήγει με το «επέστρεψε για να μείνει». Δεν ξέρω αν δόθηκε κάποια εξήγηση τη Δευτέρα (υποθέτω τότε έγινε η επιστροφή) για τη διακοπή, τουλάχιστον την τελευταία. Και αν δόθηκε δεν θα ήταν καλύτερα να επαναλαμβάνεται για να μάθουν τους λόγους οι ακροατές του σταθμού –τουλάχιστον αυτοί που παραμένουν τακτικοί παρά τις εξαφανίσεις και τις επανεμφανίσεις;

Όπως και να έχει, εμείς προτείνουμε πάντα τον Flash, τον Σταθμό των Εργαζομένων. Η συχνότητα του οποίου διατηρείται σε ένα πλήκτρο του ραδιοφώνου μας στο αυτοκίνητο και στο σπίτι ό,τι και να γίνει: είτε είναι μουσικός είτε ενημερωτικός. Κι ας μη μένει αυτός στη θέση του. Καλή τύχη αυτή τη φορά, παιδιά.

** Διαβάστε εδώ το τελευταίο  σχόλιο του Harddog για τον Flash 96,0, αμέσως μετά το οποίο οι εκπομπές λόγου σιώπησαν. Ακαριαία!
** Μαζί επαναλειτουργεί το σάιτ του σταθμού, το flash96,0.gr. Εκεί θα μπορούσε να γραφτούν δυο λόγια για την ασυνέχεια στο πρόγραμμα. Και να δοθεί μια εξήγηση στο editorial που έχει να ανανεωθεί από τις 30 Ιανουαρίου. Από την ημερομηνία της σιωπής, δηλαδή. 

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ