Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ο αδέσποτος Κώστας

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ

Ο Φοξ, ο μπαμπάς του και η μαμά του –μια οικογένεια σκύλων– έχουν για κατοικίδιο έναν άνθρωπο, τον μικρό Κώστα. Τον αγαπούν και τον φροντίζουν σαν παιδί τους, όταν όμως έρθει η ώρα να φύγουν για τις διακοπές τους, θα τον παρατήσουν πολύ μακριά απ’ το σπίτι… Και τότε ο Κώστας θα γίνει αδέσποτος και θα περιπλανηθεί, χαμένος και φοβισμένος, στην αφιλόξενη και σκοτεινή πόλη, αντιμέτωπος με
πολλούς κινδύνους. Πρόκειται για μια πολύ περίεργη ιστορία. Ή μήπως όχι;
Το πρωτότυπο και απολαυστικό βιβλίο με τίτλο «Ο αδέσποτος Κώστας» και με θέμα τη φιλοζωία, γραμμένο από τον Μάκη Τσίπα, θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 4 Απριλίου στις 11 το πρωί, στο Καφέ Ιδιώνυμο  (Κοραή 11Α, Κορυδαλλός, τηλ.: 210 4950716). Η παρουσίαση του βιβλίου, που είναι των εκδόσεων Ψυχογιού, γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.

Το θέμα του του βιβλίου είναι πρωτότυπο και ο στόχος του -να συγκινήσει τους ασυγκίνητους που εγκαταλείπουν στο έλεος της πόλης τα οικόσιτά τους- ανθρώπινος. Αυτό, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η σκληρότητα απέναντι στα ζώα έχει αυξηθεί. Το βάζουμε στον κατάλογο εκείνων που θέλουμε να διαβάσουμε και περιμένουν τη μέρα τους στις βιβλιοθήκη. Καλά να είμαστε και θα διαβαστούν όλα!

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ