Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Γεωργίου στο διαδίκτυο με το (και πολιτικό!) «Καφενείο» του

Ο Γιώργος Γεωργίου δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο, προσπαθώντας να αφήσει πίσω το οικογενειακό του δράμα. Την περασμένη εβδομάδα επανήλθε στην καθημερινή εκπομπή του στον Real fm, όπου συνάντησε την πληθωρική αγάπη των ακροατών του που
συμπαραστάθηκαν με πλήθος από τηλεφωνήματα. Ο ίδιος, ψύχραιμος και δυνατός, μπήκε στον κανονικό ρυθμό της εκπομπής, δεν άφησε την ατμόσφαιρα να βαρύνει, απάντησε σε αθλητικές ερωτήσεις και σχολίασε θέματα της επικαιρότητας. Σήμερα, με δελτίο Τύπου που λάβαμε στο μέιλ του Harddog , μάθαμε ότι η παλιά, ιδιαίτερα δημοφιλής εκπομπή του, «Το Καφενείο των Φιλάθλων», συνεχίζει την πορεία της στο διαδίκτυο! Στην εκπομπή πέρα από το αθλητικό κομμάτι, θα υπάρχει και συζήτηση περί πολιτικής «με έναν τύπο που δεν πέφτει ποτέ έξω στις προβλέψεις του». Αντιγράφουμε το δελτίο Τύπο:

«Ο ορισμός των γρήγορων αντανακλαστικών είναι να μεταφέρεσαι στην καινούρια γειτονιά πριν η παλιά αποκαλυψει τις φθορές της. Ο Γιώργος Γεωργίου μεταφέρει τη δυναμική από το Καφενείο των Φιλάθλων στο ψηφιακό περιβάλλον του WWW.SLAYME.TOP. Ο Γιώργος σχεδιάζει να βγαίνει σε ζωντανό video streaming για mobile first αξιοποιώντας την διαδραστικότητα/συμμετοχικότητα του αφοσιωμένου crowd γύρω του με online συζητήσεις. Εμμονικά κοντά του ένα ηλικιακό group χωρίς ηλικία που μεταξύ διαιτητικού παρασκηνίου και 4-3-3 θα συζητά μαζί του περί ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Σωστά το καταλάβες: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ με έναν τύπο που δεν πέφτει ποτέ έξω στις προβλέψεις του. Πολύ σύντομα οι λεπτομέρειες κι όλο του το story με τέσσερα θέματα-taboo που δεν άγγιξε ποτέ μέχρι τώρα.»

** Η φωτογραφία του θέματος συνοδεύει το δελτίο Τύπου που λάβαμε.

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ