Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Αποχαιρέτησαν τον ΒΗΜΑ FM για το «άλλο μαγαζί»

Το επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο του ΒΗΜΑ FM Γιώργος Κακούσης και Δημήτρης Πετρόπουλος, αποχαιρέτησε στη σημερινή πρωινή εκπομπή του τους ακροατές τού σταθμού. Όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, οι δύο δημοσιογράφοι του ΔΟΛ είχαν κλείσει συνεργασία με τον ραδιοσταθμό τού Ομίλου Κουρτάκη, τα «Παραπολιτικά 90.1». Τουλάχιστον για όσο διάστημα ακούσαμε σήμερα εμείς, απέφυγαν,
διακριτικά, να ονομάσουν τη νέα ραδιοφωνική στέγη τους, είπαν ότι πάνε σε «άλλο μαγαζί», αλλά κατά κάποιο τρόπο προσδιόρισαν τον επαγγελματικό προορισμό τους κάνοντας, αστειευόμενοι, λόγο για Ολυμπιακό. Το δίδυμο αποχαιρέτησε με εγκαρδιότητα και με ευχαριστίες από μικροφώνου πολλούς συντελεστές του ΔΟΛ, τον οποίο υπερασπίστηκαν άλλωστε και οι δύο, όσες φορές χρειάστηκε, έως την τελευταία στιγμή της συνεργασίας τους. Μία από αυτές ήταν στη χθεσινή, την προτελευταία, εκπομπή, όταν σχολίασαν καυστικά άρθρο της Αυγής για το Συγκρότημα.

 Έξαρση εθελοντισμού 

Θυμίζουμε, πάντως, ότι τις ημέρες της μεγάλης όξυνσης στον ΔΟΛ, ο Γώγος Κακούσης με ανάρτησή του στο fb είχε αναφέρει (καταγγείλει ουσιαστικά) ότι «όλον αυτό τον καιρό, όλοι όσοι σας ενημερώναμε από τους 99,5 δουλεύαμε απλήρωτοι και σε μία έξαρση... εθελοντισμού!» Στο ίδιο κείμενο είχε αφήσει αιχμές για τις δεσμεύσεις της ιδιοκτησίας απέναντι στους εργαζόμενους στις οποίες δεν ανταποκρίθηκε. Ο Γ.Κ. αναρωτιόταν τότε «αν θα τα ξαναπούμε και πού». Καθόλου ρητορική η ερώτηση αφού απαντούσε ο ίδιος: «Στον Βήμα FM; Κάπου άλλου; Αύριο το πρωί; Μετά από 1-2 μήνες; Θα δείξει!» 
** Διαβάστε εδώ όλη την ανάρτηση του Γ. Κακούση, όπως δημοσιεύτηκε στις 20/12 στους Zoornalistas 
** Η φωτογραφία στο θέμα μας είναι από το e-tetRadio.gr που δημοσίευσε την πληροφορία για τη μεταγραφή τού διδύμου στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών»

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG: 
1) Το μπλογκ έχει γενέθλια. Χρόνια πολλά, Harddog! 
2) Γιατί έκανε αύξηση ο Μπόμπολας