Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Δεν θα θυμίζει σε τίποτα Κωστόπουλο...

… ΑΛΛΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ! ΓΙΑΤΙ Η LIQUID MEDIA ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ KOOLNEWS – Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ (ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ) ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΚΔΟΤΗ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΥΛΗ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το KoolNews στο μέλλον δεν θα θυμίζει τίποτα από Πέτρο Κωστόπουλο, στον οποίο ανήκε πριν περάσει στην ιδιοκτησία του μεγάλου Ομίλου των Μέσων Ενημέρωσης, του Liquid Media (gazzetta, insider, Jenny, Toratora, SpiroSoulis, Meteorologos κ.ά.). Ήδη έχει (δια)κοπεί η στήλη του –για την οποία, όπως είχα
πληροφορηθεί, η αμοιβή τού αρθρογράφου ήταν πολύ υψηλή, υπερβολική για τους μισθούς των σάιτ και, περισσότερο, για τις μνημονιακές ημέρες που διάγουμε. Τώρα στα σχέδια του Ομίλου είναι η αλλαγή της ονομασίας της ιστοσελίδας, επειδή ο τίτλος της δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλουν να είναι και δεν αποδίδει το σλόγκαν με το οποίο προβάλλεται. Δηλαδή ένα σάιτ «Δυναμικό, ανατρεπτικό, ειδησεογραφικό».

Στην ειδησεογραφική κατεύθυνση του KoolNews κινήθηκε και η δημοσιογραφική στελέχωσή του. Αρχικά με τον προερχόμενο από τον ΔΟΛ (in.gr, Νέα) Δημήτρη Πεφάνη, που βρίσκεται στη θέση του Διευθυντή, και ακολούθως με τον (όχι μόνο αθλητικό) συνάδελφο Κώστα Βαϊμάκη, ο οποίος έχει χρέη Διευθυντή Σύνταξης του ειδησεογραφικού σάιτ (ο Δ. Πεφάνης είναι και διευθυντής του οικονομικού σάιτ του Ομίλου, του insider.gr).

Τα άλλα «Κωστοπουλικά» σάιτ 

Όπως είναι γνωστό, η Liquid Media έχει αποκτήσει δύο ακόμα σάιτ που ανήκαν στον Όμιλο του Κωστόπουλου. Το Jenny.gr και το Toratora.gr. Δεν ξέρω αν στο τελευταίο εξακολουθεί να μετέχει ενεργά ο Π.Κ. Πάντως, η Liquid Media στη σελίδα με την οποία προβάλλει τα ειδησεογραφικά Μέσα της, στην παρουσίαση τού Toratora αναφέρει ότι είναι «Lifestyle, από τον άνθρωπο που το δημιούργησε, τον Πέτρο Κωστόπουλο».

Όπως και να έχει, ο Κωστόπουλος (που φεύγει και από τον Alpha) δεν χάνεται! Από τον Σεπτέμβριο έχει γίνει γνωστό ότι συνεργάζεται με τον μιντιακό Όμιλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον DPG, για να στήσει ένα ακόμα ανδρικού περιεχομένου σάιτ.

Και κάτι… παρααθλητικό, κατά το παραπολιτικό. Λέγεται (και γράφτηκε, μάλιστα) ότι η συνεργασία Γιαννακόπουλου-Κωστόπουλου ενόχλησε έναν δυναμικό πυρήνα οπαδών του Παναθηναϊκού, λόγω των Ολυμπιακών συλλογικών αισθημάτων του Κωστόπουλου. Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος...

Η ναυαρχίδα 

Με τη ευκαιρία, να αναφέρουμε ότι το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα σάιτ της Liquid Media είναι το gazzetta.gr, η ναυαρχίδα του, που βρίσκεται στην πρώτο θέση των αθλητικών σάιτ όπου ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Και, κυρίως, από το sport-fm.gr και το sport24.gr, ενώ στη μάχη με τις υψηλές επισκεψιμότητες βρίσκεται το contra.gr και το sdn.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χρόνια πολλά, Harddog

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ