Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Τράγκας και Άδωνις μόνιασαν, τα είπαν αγαπημένοι στον αέρα κι έθαψαν κόσμο

ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ REAL – Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΚΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ – «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ»

Μάρτιος 2014. Το ταλέντο στη χυδαιότητα του Γιώργου Τράγκα και του Άδωνη Γεωργιάδη συναντιούνται μπροστά στην κάμερα, στο στούντιο του «Ε». Ο ένας συνεντευξιάζων ο άλλος συνεντευξιαζόμενος. Κάποια στιγμή η κουβέντα γλιστράει και πέφτει χαμηλά. Όπως και οι ίδιοι. Οι δυο τους κάνουν κάτι που πολύ καλά ξέρουν: βρίζουν. Θυμηθείτε ατάκες:

- Είσαι γλείφτης,
- Γλείφεις τις μπότες των Γερμανών,
- Σε ακούω κάθε πρωί στο ραδιόφωνο και γελάω,
- Μήπως τα παίρνεις από τους Άγγλους;.

Ιανουάριος 2017. Ο Άδωνις κάνει ποδαρικό στον Τράγκα για την πρώτη εκπομπή του χρόνου στον Real FM. Και στη μια περίπτωση (2014) και στην άλλη (2017) μια λέξη αποδίδει αυτό που ακούς και βλέπεις: απόλαυση. Γελάνε, θάβουν από κοινού με πάσες του δημοσιογράφου στον πολικό. Θάβουν τον Τσίπρα, τον Καμμένο, τον Πολάκη, τον Τσακαλώτο. Ακούγεται κάποια στιγμή και ένα «Γιώργο μου» (μπορεί να ακολούθησαν και άλλα, δεν ξέρω).

Ο Άδωνις παίρνει συνέντευξη... 

Μάλιστα, όταν ο Γεωργιάδης ρωτάει κάτι τον Τράγκα (εσύ πιστεύεις ότι η Ελλάδα δεν έμπαινε μέσα όλα τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης; ή κάτι τέτοιο), ο δημοσιογράφος του λέει: Αφού θέλεις να μου πάρεις συνέντευξη θα σου απαντήσω. Και ο άλλος: Ναι, συνέντευξη του Άδωνη από τον Γιώργο Τράγκα στις αρχές του χρόνου.

Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Γεωργιάδης είχε πει στον Τράγκα ότι τον ακούει κάθε πρωί και γελάει. Τώρα γέλασαν από κοινού. Έφτιαξαν καινούργιο συκώτι από τα γέλια τα παιδιά. Ιδιαίτερα όταν έφτασαν στην επίσκεψη του Τσίπρα στην Κούβα. Αλλά και πιο μπροστά. Όταν και οι δύο συμφώνησαν ότι ο Τσκαλώτος τούς είναι συμπαθής.
Ναι, αλλά –για να μη ξεχνιόμαστε– είναι κομμουνιστής, είπε ο κομμουνιστοκυνηγός Άδωνις.
Τι να κάμουμε, να του ζητήσουμε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων; καλαμπούρισε ο δημοσιογράφος σε κάτι που ήταν ανάμεσα σε συνέντευξη, πλάκα και εμβόλιμη ανάγνωση διαφημίσεων για ελιξίρια νεότητας, σεξ κ.λπ. καθώς και για υγραεριοκίνηση στα αυτοκίνητα. Αυτά, τα διαφημιστικά, ανακοινώνονταν χωρίς να διακόπτεται η συζήτηση.

Ο «καλός» Καμμένος

Για τον Καμμένο ο Άδωνις έδειξε λίγη συμπάθεια. Τον βρήκε πατριώτη. Και το να ήταν στη θέση τού υπουργού άμυνας κάνας Συριζαίος που δεν αγαπάει τον Στρατό, εγώ προτιμώ αυτόν, είπε. Και ακόμα είπε, ότι μην περιμένει κανείς να εναντιωθεί στον υπουργό άμυνας γιατί η θέση του είναι πολύ λεπτή. Μην περιμένετε κοκορομαχία, είπε. Και ξέρετε, «εγώ είμαι καλός στην κοκορομαχία» ομολόγησε. 

Αυτά τα λίγα άκουσα. Δεν άντεξα περισσότερο. Το άλλαξα. Όχι πως επηρέασα την ακροαματικότητα του σταθμού. Και οι δύο έχουν το μεγάλο τους κοινό. Και κάνουν γκελ. Τα νούμερά τους έχουν απήχηση. Μεγάλα νούμερα στην AGB ή όπου αλλού.

Θυμηθείτε εδώ το επεισόδιο του 2014: Τράγκας-Γεωργιάδης καταχάρηκαν το βρίσιμο και τις αλληλοπροσβολές. Δείτε το βίντεο 

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ