Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Δήμο Βερύκιε, πώς τολμάς να τα βάζεις με μια ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ του Saint Joseph;

Η Σταματίνα ξεσπάθωσε και όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στον Δήμο Βερύκιο. Ο οποίος όταν δεν δακρύζει για τα γενέθλια αγαπημένων προσώπων, εξοργίζεται live. Και τα έβαλε οργίλος με την Τσιμτσιλή. «Μη μου μιλάς εμένα σαν να είμαι ορντινάντσα» του αντιγύρισε εκείνη. Υπονοούμενο το «ορντινάντσα»; Εννοούσε κάποιον; Υποθέτουμε πως όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν τα
όμορφα, δυναμικά, γυναικεία κεφαλάκια. Ιδιαίτερα όταν τα θίγεις με προσταγές τύπου «δεν θέλω να μιλάς»! Και ποιος είσαι εσύ, Δήμο Βερύκιε, να απευθύνεσαι έτσι σε μια δημοσιογράφο- συγγραφέα που τελείωσε τη Saint Joseph και στην οποία –παρακαλώ – ήταν σημαιοφόρος;

Την πληροφορία –αν δεν το πιστεύεις Βερύκιε –εντάσσει ή ίδια στο βιογραφικό της που υπάρχει στο ευπώλητο «Όλα για λίγο παράδεισο». Το λέει καθαρά: «Φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph, όπου ήταν σημαιοφόρος, και στο 22ο Λύκειο της Γκράβας» αναφέρεται στο βιογραφικό μαζί με άλλα στοιχεία επαγγελματικής υπεροχής. Όπως λ.χ. είναι ότι «έχει δημιουργήσει δύο δικά της blogs» και ότι έχει αριστεύσει στη Σχολή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 στην οποία «επέστρεψε για να διδάξει». Αν δεν το πιστεύεις, Δήμο Βερύκιε, διάβασέ το• το αντιγράφουμε επί λέξει:

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε στην Αθήνα από πατέρα Βοιωτό και μητέρα Θεσσαλονικιά. Τα παιδικά της χρόνια μοιράστηκαν ανάμεσα στη γειτονιά της, στην πλατεία Παπαδιαμάντη στο κέντρο της Αθήνας, και στο μικρό παραλιακό χωριό Ασπροβάλτα, του Νομού Θεσσαλονίκης. Φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Joseph, όπου ήταν σημαιοφόρος, και στο 22ο Λύκειο της Γκράβας. Από μικρή τής άρεσε να γράφει και να ταξιδεύει με τις σκέψεις και τη φαντασία της. Στα δεκαοκτώ της αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσει αυτή την αγάπη της ήταν η δημοσιογραφία, κι έτσι γράφτηκε στη Σχολή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 όπου και αρίστευσε. Από το 2001 μέχρι και σήμερα εργάζεται αδιάκοπα στον χώρο των media. Έχει κάνει διεθνές ρεπορτάζ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, μουσικό ρεπορτάζ στο MAD, έχει συμμετάσχει και έχει παρουσιάσει εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ALTER, ANT1 και ALPHA, έχει κάνει ραδιόφωνο, έχει δημιουργήσει δύο δικά της blogs, έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα και κείμενα σε εφημερίδες και περιοδικά, ενώ το 2013 επέστρεψε στη Σχολή του ANT1 για να διδάξει» . 

Για το θερμό επεισόδιο Βερύκιου-Τσιμτσιλή ενημερωθήκαμε (διαβάστε εδώ) από τους προσφιλείς Zoornalistas που έχουν ένα blog. ΜΟΝΟ ΕΝΑ! Γιατί δεν είμαστε ίσοι και όμοιοι, κύριοι!

Αν σας αρέσει το μπλογκ του Harddog δείξτε το στο facebook πατώντας εδώ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ: 
Πρώτο θέμα ο Βερύκιος για την απειλή! Διαβάζοντας τον Δήμο, κατά τον Τράγκα, «με κομμένη την ανάσα»