Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Το δεύτερο τεύχος του Man tο Man δωρεάν με τη Live

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝEΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ 

Το πρώτο περιοδικό του μπάσκετ που κυκλοφόρησε δωρεάν με τη Live Sport την περασμένη Τρίτη, το Man to Man, άρεσε πολύ – για να μην πούμε ακόμα ότι εντυπωσίασε. Το κρατάμε για αργότερα γιατί η ποιοτική άνοδος θα είναι συνεχής από ό,τι καταλαβαίνουμε γραδάροντας την όρεξη, τις ιδέες και το πάθος της συντακτικής ομάδας. Στο δεύτερο τεύχος τα θέματα είναι μπόμπα! Συνεντεύξεις με ονόματα από το (πολύ) πάνω ράφι:
Σπανούλης, Γκιστ, Ιτούδης. Μαζί ένα σούπερ αφιέρωμα στην Ευρωλίγκα για να τα μάθουμε όλα γύρω από τη διοργάνωση με τη νέα μορφή.

Να μην αραδιάσουμε εδώ όλα τα θέματα. Μόνο 1,20 έχει η Live μαζί με το περιοδικό και αναμένεται να διαβαστούν όλα, όπως και εκείνα της περασμένης εβδομάδας, κάτι που έφερε την Τρίτη τη L.S. στην πρώτη θέση της κυκλοφορίας μεταξύ των αθλητικών εφημερίδων. Ένα μόνο θα πούμε: δημοσιεύονται στο δεύτερο τεύχος φωτογραφίες από τα γυρίσματα του διαφημιστικού τρέιλερ με την «κλοπή» του τροπαίου της Ευρωλίγκας από τον Σπανούλη. Ένα τρέιλερ που έχει γίνει από τα πλέον περιζήτητα στο διαδίκτυο.

Με την ευκαιρία της δεύτερης έκδοσης του Man to Man θυμίζουμε τη συντακτική ομάδα του περιοδικού που αποτελείται από δυνατά ονόματα του μπασκετικού χώρου: Νίκος Παπαδογιάννης, Γιάννης Ψαράκης, Νίκος Μπουρλάκης, Γιώργος Κογκαλίδης και, ακόμα, Γιάννης Αρμάος, Λένα Καραλή, Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος. Για το ΝΒΑ γράφει η ομάδα του theballhog.net. Στο δημοσιογραφικό επιτελείο  του περιοδικού περιλαμβάνεται ο Αντώνης Φουντής. Υπεύθυνος ύλης είναι ο Χρήστος Βλαχογιάννης, ενώ την επιμέλεια στον σχεδιασμό του περιοδικού έχει η Μαρία Νίκα.