Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί τα «πήραν» με τον Στραβελάκη

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 

Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Στραβελάκης (ο εκ των αθλητικών συντακτών προερχόμενος –και αναρριχηθείς, άξια, σε ύπατα δημοσιογραφικά αξιώματα) είναι ιδιαίτερα καυστικός για την κυβέρνηση στη μεσημεριανή/απογευματινή εκπομπή του στον Real FM.
Συχνά και ειρωνικός. Τον ακούω όταν τύχει, κυρίως στο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκομαι συνήθως εκείνη τη ώρα και δεν έχω καθαρή εικόνα της μορφής της εκπομπής και των νεύρων που μπορεί να προκαλέσει. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έτυχε να νευριάσω, ίσως επειδή ο Ν.Σ. δεν είναι από εκείνους που τεντώνουν τα νευρικό μου σύστημα και το μεγαλώνουν κατά μερικά μέτρα – το αντίθετο θα έλεγα: τον εκτιμώ και το έχω γράψει σε αυτήν τη απειροελάχιστη γωνίτσα του απέραντου κυβερνοχώρου (οπότε κάθου γύρευε ποιος το διάβασε).

Τους αγαπητούς Zoorlanlistas, πάντως, ολοφάνερα τους τσίτωσε, και του έκαναν ένα ανάλογα καυστικό σχόλιο. «Έλεος, κύριε Στραβελάκη!» του γράφουν στον τίτλο. Και κρατάνε τα ρέστα για τον επίλογο του σχολίου τους:

«Είναι σίγουρος ότι οι ακροατές κάθονται και τον ακούνε; Οι περισσότεροι είναι βέβαιο πως δεν αντέχουν κι αλλάζουν σταθμό. Εμείς το κάναμε και την Δευτέρα και την Τρίτη... Ελεος!»

Λίγο σκληρούς τους βρίσκω, αλλά σωστά το κάνουν αφού το αιτιολογούν. Εγώ περιμένω να δω και να ακούσω τον Στραβελάκη όταν θα πιάσει δουλειά στο κανάλι του Μαρινάκη. Αν θα είναι τόσο σκληρός με την κυβέρνηση όταν πρέπει. Γιατί κάποιες φορές (τι κάποιες δηλαδή) τα διευθυντικά στελέχη παίρνουν γραμμή με τα «δεν πρέπει». Όχι ότι αυτό θα γίνει ντε και καλά με τον Μαρινάκη, αλλά τίποτα μην αποκλείεται στον περίφημο κλειστό δωμάτιο των μίντια. Στο οποίο υπάρχουν ένα σωρό πατημασιές. Όχι στο πάτωμα, αλλά στους τοίχους. Από τις αδέξιες κωλοτούμπες που σκάνε με τις σόλες στους σοβάδες.

Αλλά αν σας τρώει η περιέργεια (και καλά θα κάνει) ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι έγραψαν οι Zoornalistas για τον Στραβελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG:
Κρατάς μικρόφωνο, αλλά λίγο σεβασμό ρε φίλε, μην τσαλακώνεις ανθρώπους