Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ιβάν Σαββίδης: «Πουλήστε μου τον τηλεοπτικό σταθμό σας...»

«...ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Να που οι δηλώσεις ύστερα από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα έβγαλαν μιντιακή είδηση! Μετά τη λήξη της συνάντησης στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό (για τη ιστορία: 2-1 υπέρ των γηπεδούχων) ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης ρωτήθηκε για όσα λέγονται σχετικά με τους χειρισμούς του στη διαδικασία πλειστηριασμού
για τις τηλεοπτικές άδειες και τον ρόλο που του καταλογίζεται ότι έπαιξε προκειμένου να ανέβει το τίμημα. «Εγώ την σοβαρότητα των προθέσεών μου την έδειξα με το ότι η πρότασή μου έφτασε στα 61.5 εκατομμυρίων ευρώ», είπε.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους χαμένους καναλάρχες του διαγωνισμού να του πουλήσουν τον σταθμό τους και αυτός θα βρει τρόπο, κάνοντας συνεργασίες με αυτούς που κέρδισαν, να διασώσει τις θέσεις εργασίας. Είπε συγκεκριμένα:

«Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο χώρος των μίντια στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να έχω συμμετοχή. Είμαι έτοιμος στα πλαίσια της προστασίας των εργαζομένων να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν τον διαγωνισμό, και στον κ. Κοντομηνά, να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίες θα διατηρηθούν και θα μπορέσω να μπω σε μια συνέργεια με άτομα που κέρδισαν την άδεια».

Ο Σαββίδης ανέφερε ότι η δήλωσή του αποτελεί «επίσημη προσφορά προς όλους αυτούς οι οποίοι χάνοντας την άδεια είναι έτοιμοι να προβούν σε απολύσεις».