Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Η δημοσιογραφική κραυγή θριάμβου στον Real, τι θα έλεγε ο Χατζηνικολάου;

Είναι δημοσιογραφικός νεοτερισμός η εισαγωγή ραδιοφωνικής συνέντευξης με κραυγή! Τον μάθαμε σε αθλητική εκπομπή του Real FM όταν αθλητικός συντάκτης προλογίζοντας (ας πούμε προλογίζοντας) την τηλεφωνική συνέντευξη με τον διεθνή πολίστα Άγγελο Βλαχόπουλο, λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής μας με την ισχυρή ομάδα της Ουγγαρίας στη Βραζιλία. Ο Βλαχόπουλος είχε ισοφαρίσει 8-8 στην εκπνοή της συνάντησης, και ο περί ου ο λόγος συντάκτης (καμιά σχέση με τον
Γιώργο Γεωργίου, αν - κακώς - πήγε εκεί ο νους σας!) άρχισε να ξεφωνίζει – κυριολεκτικά να ξεφωνίζει, όχι τρόπος του λέγειν: «ΡΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΑΑ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΡΕ».

Θέλαμε να βλέπαμε από μια μεριά τον Νίκο Χατζηνικολάου πώς θα αντιδρούσε ακούγοντας το δημοσιογραφικό ουρλιαχτό σε ενημερωτική αθλητική εκπομπή του ραδιοφώνου του – του πρώτου σε ακροαματικότητα πανελλαδικά.

(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ. Αν σας ενδιαφέρει το μπλογκ και θέλετε να βλέπετε τις αναρτήσεις του, κάντε like. Φυσικά, μόνο αν αυτό το like ανταποκρίνεται στο πραγματικό περιεχόμενο του «Μου αρέσει»)