Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Πήρε εκπομπή στον Σπορ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης, έκπληξη για τον τίτλο της!

ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ SPORT24 RADIO

Καθώς έμεινε λιγότερο από ένα 48ωρο για να μπούμε στον Σεπτέμβρη, τα αθλητικά ραδιόφωνο γκαζώνουν. Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα χειμερινά προγράμματα των τριών σταθμών, βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα συνεργατών και εκπομπές. Το πιο
εντυπωσιακό όνομα απ’ όλα έγινε το απόγευμα της Τρίτης γνωστό και είναι η «μεταγραφή» του Ντέμη Νικολαΐδη στον Σπορ FM! Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής (και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ) από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή θα εμφανίζεται σε δίωρη βραδινή εκπομπή μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο για να σχολιάζει την επικαιρότητα – και όχι μόνο τη αθλητική, αφού είναι γνωστό ότι ο Νικολαΐδης έχει πολιτική σκέψη και τεκμηριωμένη άποψη για διάφορα θέματα. Στην εκπομπή θα υπάρχουν και φιλοξενούμενοι που θα συνεντευξιάζονται υπό τις ερωτήσεις του Ντέμη και του Αλέξη.

Έκπληξη αποτελεί ο τίτλος της εκπομπής: «Ντεμοτεχνείο»! Γιατί έκπληξη; Επειδή έτσι χαρακτηριζόταν ειρωνικά και δηκτικά, από πολλά χρόνια πριν, ο στενός κύκλος φίλων τού Νικολαΐδη (δημοσιογράφων κυρίως, αλλά όχι μόνο) από τους αντιπάλους τού ποδοσφαιριστή. Και εννοούμε αντιπάλους εντός και εκτός ΑΕΚ

Στα ισχυρά όπλα του Σπορ FM είναι η επανεμφάνιση από τις αρχές της νέας ραδιοφωνικής περιόδου του δίδυμου Κώστα Βαϊμάκη-Γιάννη Τσαούση με το Fight Club, μια από τις δημοφιλέστερες ραδιοφωνικές εκπομπές, που είχε διακοπεί λόγω αποχώρησης για προσωπικούς λόγους του Τσαούση. Η εκπομπή επανήλθε περί τα τέλη της περασμένης περιόδου και από τη νέα γίνεται τακτική στο πρόγραμμα του σταθμού.

Επάνοδος Σούτου στο αθλητικό ραδιόφωνο 

Από τις σημαντικές δημοσιογραφικές ραδιοφωνικές ειδήσεις είναι η επάνοδος του Χρήστου Σούτου στο αθλητικό ραδιόφωνο. Ο συνάδελφος – που αποτελεί μια από τις καλύτερες παρουσίες στα ερτζιανά, με αναλυτική σκέψη, καλά λόγο, ζεστό ραδιοφωνικό ηχόχρωμα – αναλαμβάνει εκπομπή στο Sport24 Radio.

Ο Χ.Σ. τον περασμένο Ιανουάριο ανακοίνωσε μέσω του fb την αποχώρησή του από τον Σπορ FM (κάτι που ξάφνιασε) χωρίς να αναφέρει τους λόγους που τον έκαναν να φύγει από τον σταθμό. Διευκρίνιζε, πάντως, ότι η αποχώρησή του δεν είχε «καμία απολύτως σχέση με τη διεύθυνση ή την ιδιοκτησία», αλλά ούτε οφειλόταν «σε προσωπική κόντρα με κάποιον από τους άλλους παραγωγούς».

Περί τα μέσα της προηγούμενης περιόδου ο Χρήστος Σούτος επανεμφανίστηκε στο ραδιόφωνο, με εκπομπή πολιτιστικού περιεχομένου στο Κανάλι 1 του Πειραιά, με συμπαρουσιάστρια τη Λίλα Παπαπάσχου.