Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Κλέβουν σεντόνια από νοσοκομείο και τα πουλάνε σε ξενοδοχεία και σε πλοία!

Κάθε χρόνο χάνει... 6.000 σεντόνια το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου! «Το νοσοκομείο θεραπεύει, δεν προικίζει. Μέχρι και στα πλοία της γραμμής Πάτρα - Αγκόνα έχουμε βρει κλινοσκεπάσματα με το σήμα του νοσοκομείου μας» λέει ο διοικητής του θεραπευτηρίου στην Πάτρα Θεόδωρος Πισιμίσης. Σήμερα έρχεται στο φως η αποκάλυψη πως σεντόνια από το νοσοκομείο Ρίου «σκεπάζουν» τους
πελάτες ξενοδοχείου της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας! Εκπληκτος Πατρινός που είχε ακούσει για την κλοπή-μαμούθ στο Νοσοκομείο, έβγαλε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στην Καλαμάτα.

Πρόκειται προφανώς για κύκλωμα το οποίο έκλεβε τα σεντόνια από το Νοσηλευτικό Ιδρυμα της Πάτρας και τα πουλούσε… σε όλη την Ελλάδα! Με το κιλό! Ο νέος διοικητής έχει δώσει εντολή κάθε ασθενής με την εισαγωγή του να υπογράφει για τον ιματισμό που παραλαμβάνει και θα παίρνει εξιτήριο αφού υπογράφει ότι τον παρέδωσε.

«Εξαφανίζονται ακόμη και τα πράσινα σεντόνια του χειρουργείου που χρησιμοποιούν και ιδιωτικές κλινικές» σημειώνει ο κ. Πισιμίσης.

** Αποσπάσματα από ρεπορτάζ του patrastimes.gr. Ολόκληρο το θέμα, και με άλλα στοιχεία, για το πόσο στοιχίζει το... ράψιμο των σεντονιών,  θα το βρείτε εδώ