Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Δημοσιογράφος άξιος του μισθού του (που ήταν παχυλότατος μάλιστα...)

Το να είσαι ευγνώμων είναι ανθρώπινο. Το να μετατρέπεται η ευγνωμοσύνη σε ανταποδοτική εκδούλευση είναι χυδαίο! Ο δημοσιογράφος που πήγε «φυτευτός» (από ποιον;) σε ομοσπονδία με παχυλό μισθό (δείτε εδώ παλαιότερο ρεπορτάζ του Harddog) αλλά τον πήραν και τον σήκωσαν οι εξελίξεις, δείχνει την ευγνωμοσύνη του στηρίζοντας από το Μέσον στο οποίο εργάζεται, τις
ετοιμόρροπες καταστάσεις της παλιάς του εργοδοσίας. Επιτίθεται με πάθος στον Κοντονή (ο οποίος ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, το αναγνωρίζουμε, αλλά προσπαθεί να γκρεμίσει διαπλοκές και παρασκήνια), λέει ότι θα τον βαρεθεί η ΦΙΦΑ με τις συνεχείς οχλήσεις του και υποστηρίζει ότι ο υφυπουργός κατηγορεί την ομοσπονδία για δήθεν  (έτσι τις χαρακτηρίζει: ΔΗΘΕΝ!) παρεμβάσεις στην αθλητική δικαιοσύνη όταν έχουμε ολοφάνερες χειρουργικές επεμβάσεις σε συνθέσεις οργάνων και επιτροπών. Στον καθημερινό άγριο πόλεμο που έχει εξαπολύσει μετέχουν αβανταδόρικα και συνεργάτες του, αρσενικές Κασσάνδρες, που προβλέπουν παραίτηση Κοντονή υπό το βάρος των γεγονότων! Ο δημοσιογράφος αποτελεί κλασική περίπτωση αυτού που λέμε «άξιος του μισθού του», και αναδρομικά μάλιστα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Για το πόσο «δήθεν» είναι οι παρεμβάσεις των αγαπημένων του ευεργετηθέντος - και όχι μόνο - ας ρωτήσει ο ίδιος τους δικαστές που αντικαταστάθηκαν αυθαίρετα στην επιτροπή δεοντολογίας, λίγο πριν αυτοί οι ίδιοι δικαστές τους κρίνουν.
2. Το κακό με τον Κοντονή και την (σε πολλά σημεία θετική) πολιτική του, είναι ότι έχει στρέψει πολύν κόσμο από διαφορετικές κατευθύνσεις σε βάρος του. Σε κάτι, κάπου, φταίει και ο ίδιος. Ας ψαχτεί και ας το ψάξει.

***
(Η σελίδα του Harddog στο facebook είναι εδώ. Αν σας ενδιαφέρει το μπλογκ και θέλετε να βλέπετε τις αναρτήσεις του, κάντε like. Φυσικά, μόνο αν αυτό το like ανταποκρίνεται στο πραγματικό περιεχόμενο του «Μου αρέσει»)