Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Απάντηση του Harddog στην SportDay, ευθεία, καθαρή, ειλικρινής και ΤΙΜΙΑ

O Harddog γράφει ΚΑΙ τα καλά για την SD. Ποια αντιδικία;
 Η  αντίδραση του μπλογκ (μέσω των Zoornalistas)  στην πρόκληση της SportDay 

Η απάντηση απευθύνεται στο συγκεκριμένο (τόσο έγκυρο και διαδικτυακά δημοφιλέστατο) μπλογκ, επειδή εκεί – στους Zoornalistas – συνάδελφος (προσληφθείς επί των ημερών της νέας διεύθυνσης εν μέσω αλλεπάλληλων απολύσεων) έστειλε για λογαριασμό της SD το σχόλιό του (ενώ παλιότερα έστελνε θέματά του για προβολή και στον
Harddog, αλλά τώρα ενδεχομένως να υπάρχει, αυτονόητα, «απαγορευτικό» ή αυτοέλεγχος). Το σχόλιo του συναδέλφου παραποιεί τον τρόπο που γράψαμε μια ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ, καθόλα ΑΛΗΘΙΝΗ και ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ πληροφορία που αφορούσε την εφημερίδα. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να απαντήσουμε – για κανέναν άλλον λόγο, αφού προσωπικά δεν νιώθουμε ότι έχουμε αντιδικία με κανένα Μέσον.

Ένα μέρος της απάντησης είναι το αμέσως παρακάτω απόσπασμα, ενώ ολόκληρη – και έχει ενδιαφέρον – θα τη βρείτε στο λινκ των Zoornalistas που παραθέτουμε μετά το κείμενο.

Γράφουμε στο σημείο 7 της απάντησής μας:

«Στο μπλογκ μας, έχουν γίνει επιθέσεις (με ειρωνείες και αστήρικτα υπονοούμενα) από τη σελίδα του fb της SportDay. Πρόκειται για έναν λεκτικό πετροβολισμό, αλλά δεν σκύψαμε να σηκώσουμε ούτε χαλικάκι για να το γυρίσουμε πίσω. Όχι γιατί έχουμε πρόβλημα οσφυαλγίας αλλά γιατί δεν νιώθουμε την ανάγκη να αντιδικήσουμε, άρα και να απαντήσουμε – τουλάχιστον όσο δεν ξεπερνιούνται τα εσκαμμένα. Τα οποία βρίσκονται ακόμα μακριά, έστω και αν σημερινή απάντηση του συναδέλφου παραποιεί το τι ακριβώς, και πώς το γράψαμε (γιατί, λόγου χάρη, τη μείωση των σελίδων σε 40 δεν την σκαρφιστήκαμε, δεν την αναφέραμε ως πληροφορία, αλλά ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ σε φύλλο της εφημερίδας. Δηλαδή πρόκειται για κάτι που ΥΠΗΡΞΕ– και ας ήταν παροδικό)». 

@ Ολόκληρη την απάντηση του Harddog στους Zoornalistas θα τη βρείτε εδώ