Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Αυτή είναι η SportDay που (πάλι!) προσπάθησε αλλά δεν κυκλοφόρησε!

Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ: «ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ… ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ» ** ΔΥΟ SMS ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η τρίτη προσπάθεια-επίθεση της SportDay να κυκλοφορήσει πάνω σε απεργία βρήκε και αυτή δοκάρι! Όπως έγραφε χθες ο Harddog, έγκυρα και έγκαιρα (δείτε το πρώτο λινκ στο τέλος του κειμένου), υπήρχε πληροφορία ότι «είναι ήδη έτοιμη, τυπωμένη, από τα ξημερώματα της Πέμπτης προς Παρασκευή, αθλητική εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει αύριο, Σάββατο, μαζί με κυριακάτικα έντυπα». Η εφημερίδα ήταν η SportDay, αλλά επειδή δεν μπορούσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αποφύγαμε να αναφέρουμε τον τίτλο της. Τελικά η SportDay δεν έφτασε στα περίπτερα της Αθήνας, τουλάχιστον σε περιοχές
που κινήθηκαν συνεργάτες και φίλοι του μπλογκ, (αλλά δεν ξέρουμε τι έχει γίνει – αν έχει γίνει κάτι – στην Περιφέρεια).

Η προσπάθεια των κυριακάτικων 

Μαζί με την SD απέτυχαν να κυκλοφορήσουν και οι κυριακάτικες εκδόσεις που ετοίμασαν η «Καθημερινή», η «Real News» και το «Θέμα», τα πρωτοσέλιδα των οποίων είναι ήδη γνωστά μέσω διαδικτύου. Τα φύλλα όσων κυριακάτικων τυπώθηκαν μπλοκαρίστηκαν στα πρακτορεία διανομής από ομάδες περιφρούρησης των δημοσιογραφικών Ενώσεων που κινητοποιήθηκαν, αλλά κυρίως – όπως μαθαίνουμε – του ΠΑΜΕ.

Τα SMS της ΕΣΗΕΑ 

Η ΕΣΗΕΑ ζήτησε πάλι με δύο SMS, όπως την προηγούμενη φορά, την εγρήγορση των μελών της. Ένα απεστάλη περίπου στις 9 χθες το βράδυ και ένα μερικές ώρες αργότερα. Στο τελευταίο αναφερόταν ότι «χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας» και καλούσε σε συνάντηση για σήμερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «στις 10 έχουμε ματς»! Προφανώς υπονοούσε τη νέα προσπάθεια για διανομή των κυριακάτικων εφημερίδων που έχουν τυπωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG 
1) Κυκλοφορεί το Σάββατο αθλητική (απεργοσπαστική) εφημερίδα; 
2) Το «αντάρτικο» του ΣΚΑΪ. Το σχόλιο του Μαλέλη κ.ά.