Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Συναγερμός στην ΕΣΗΕΑ, SMS στα μέλη: «Ελάτε ΤΩΡΑ για περιφρούρηση»

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΗΤ!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 19.00. Με SMS που έλαβαν γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας μέλη της ΕΣΗΕΑ, σήμανε από την Ένωση συναγερμός για να αποσοβηθούν απεργοσπαστικές κινήσεις. Το μήνυμα αναφέρει: «Συνάδελφοι το
ΔΣ της ΕΣΗΕΑ καλεί όλα τα μέλη της Ένωσης να έρθουν τώρα στην ΕΣΗΕΑ για να περιφρουρήσουν την απεργία. Ετοιμάζουν απεργοσπαστικά φύλλα».
Πληροφορίες του Harddog αναφέρουν ότι πέρα από τα αθλητικά φύλλα, που έχουν δηλώσει ανοικτά την πρόθεσή τους να κυκλοφορήσουν, και κίνησαν από την Παρασκευή το θέμα, ετοιμάζουν απεργοσπαστικά φύλλα τουλάχιστον δυο πολιτικές εφημερίδες, από τις ισχυρές του χώρου, μία πρωινή και μία απογευματινή.

SMS και της ΕΣΠΗΤ

Λίγο πριν από τις 7 μ.μ. ανάλογο μήνυμα με εκείνο της ΕΣΗΕΑ έστειλε και η Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου. Το SMS της ΕΣΠΗΤ αναφλέρει: «Καλούνται τα μέλη της Ένωσης να προσέλθουν άμεσα στην ΕΣΗΕΑ για περιφρούρηση της απεργίας, λόγω πιθανής απόπειρας έκδοσης απεργοσπαστικών φύλλων». 
ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Απετράπη η έκδοση της πρωινής και απογευματινής εφημερίδας για τις οποίες αναφέραμε πιο πάνω. Περισσότερα αργότερα, σε νέα ανάρτηση του Harddog.