Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Επιστροφή Χρ. Σούτου στο ραδιόφωνο

Ο Χρήστος Σούτος άφησε πριν από δυόμισι μήνες το αθλητικό ραδιόφωνο, αποχωρώντας από τον Σπορ FMγια μια παρεξήγηση με συμπαρουσιαστή του», λένε) και ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς δεν ακουγόταν στα ερτζιανά. Αυτό, τουλάχιστον, έως χθες, Σάββατο, οπότε μαζί με τη Λίλα Παπαπάσχου άρχισε στο «Κανάλι 1» του Πειραιά τη δίωρη πολιτιστική εκπομπή «Καλλίπολις». Ακούσαμε χθες ένα μεγάλο μέρος της και μας άρεσε. Ενδιαφέρουσα θεματολογία, ραδιοφωνικές φωνές και οι δύο, με καλή
εκφορά λόγου, ρυθμό και ιδιαίτερα ενδιαφέροντες καλεσμένους ανάμεσα στους οποίους ο Παντελής Αμπαζής σε μια από τις καλύτερες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που έχουμε ακούσει (εξαιρετική η τοποθέτησή του για τα όρια του χιούμορ που πρέπει να έχει ένας τραγουδοποιός – και όχι μόνο – απέναντι σε εκείνους που σατιρίζει).

Να θυμίσουμε ότι ο Χ.Σ. αποχωρώντας μετά από 7 χρόνια στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου από τον Σπορ FM διευκρίνισε ότι φεύγει οικειοθελώς και η αποχώρησή του «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την διεύθυνση ή την ιδιοκτησία του σταθμού ούτε με προσωπική κόντρα με κάποιον από τους άλλους παραγωγούς, όχι τουλάχιστον από δικής μου πλευράς. Αφορά ξεκάθαρα την διαφορά φιλοσοφίας στη διαχείριση των εκπομπών επικοινωνίας που υπηρέτησα για έξι και πλέον συναπτά έτη».