Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Εφημερίδα συν περιοδικό με 1 ευρώ

ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ Η LIVE SPORT ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ – ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ (1972), ΓΙΑ ΕΝΑ «ΑΙΩΝΙΟ» ΝΤΕΡΜΠΙ, ΜΕ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ 

Η Live Sport πρωτοτυπεί. Όχι ως προς την ένθετη αυριανή σαββατιάτικη προσφορά περιοδικού – έχει ξαναγίνει, το έχει ξανακάνει και η ίδια. Πρωτοτυπεί ως προς την τιμή. Με ένα ευρώ εφημερίδα και περιοδικό μαζί! Ένα περιοδικό αφιερωμένο στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, με πλούσια ύλη, συνεντεύξεις, αναδρομές, αναλύσεις, άρθρα εν ενεργεία αλλά και απόμαχων δημοσιογράφων όπως είναι ο Μάκης Παπαζήσης (επί χρόνια
ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, έγκυρος, σοβαρός – παλιός καλός, αγαπημένος φίλος και συνεργάτης από τα πρώτα μας δημοσιογραφικά βήματα) και Άγγελος Βουτσέλης (επί χρόνια ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, επίσης έγκυρος και σοβαρός – παλιός και αγαπημένος).

Στη 2η θέση την Τρίτη

Η Live Sport παραμένει πάντα το νέο και το φρέσκο στον αθλητικό Τύπο, που παλεύει με κύρος και με μεγάλες δυνάμεις ανάμεσα σε γίγαντες των ΜΜΕ και βρίσκεται σταθερά στη 3η θέση της κυκλοφορίας. Μάλιστα την περασμένη Τρίτη πέρασε στη 2η, έστω και με 10 φύλλα διαφορά από την Goal News, την εφημερίδα του Πήγασου που έχει γκαζώσει με όλες της τις δυνάμεις και με πλούσια τηλεοπτική ρεκλάμα όταν μείωσε την τιμή – όπως έχουν γκαζώσει όλες οι αθλητικές εφημερίδες.

Για το περιοδικό δούλεψε μια μεγάλη συντακτική ομάδα της Live, ενώ την τεχνική επιμέλεια είχε – και σε αυτή τη περιοδική έκδοση της εφημερίδας – ο Αργύρης Κριθαρούλας.

Ντέρμπι και Κυρ κατά Χούντας

Από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα του προσφερόμενου περιοδικού είναι η παλιά γελοιογραφική σύνθεση του Κυρ στην Απογευματινή από την εποχή της Χούντας. Είχε σκιτσαριστεί το 1972 με αφορμή ένα ντέρμπι των «αιωνίων» και ήταν απολαυστική για το χιούμορ της και τις αιχμές κατά του καθεστώτος. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, απεικονίζονται οι τιμωρημένοι για τον αγώνα; παίκτες των δύο ομάδων μέσα σε φυλακή, φρουρούμενοι από οπλοφόρους αστυνομικούς. Αριστούργημα! Αξίζει να αποκτήσετε το περιοδικό έστω και μόνο γι’ αυτή τη γελοιογραφική σύνθεση, η οποία αναδημοσιεύεται στο περιοδικό με την έγκριση του Κυρ και με δική του σύντομη δήλωση.