Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο Harddog έχει γενέθλια!

Άρθρο στη δεύτερη ημέρα στον Η.D., στις 4.1.11 
Το μπλογκ του Harddog γεννήθηκε πριν από πέντε χρόνια, στις 3 Ιανουαρίου 2011, για να καλύψει την ανάγκη έκφρασης που μόλις είχε χαθεί με τη μεταμόρφωση και… μεταποίηση ενός αθλητικού σάιτ με προχωρημένη δημοσιογραφική αντίληψη. Ήταν ένα σάιτ που σήμερα στηρίζει την επισκεψιμότητά του (έχοντας αλλάξει αρκετές ιδιοκτησίες από τότε) στη «ροζ κουλτούρα» που λανσάρισε μετά την αποχώρηση της βασικής του ομάδας με την οποία είχε αρχίσει τη λειτουργία του. Οι ημέρες του ’11 ήταν για τον Harddog συναρπαστικές! Γιατί ένα κύμα αναγνωστών του σάιτ που μεταποιήθηκε ακολούθησε με ενθουσιασμό τον Harddog, συμπορεύτηκε μαζί του και μετείχε με ατέλειωτες συζητήσεις στα ελεύθερα και όχι ελεγχόμενα. σχόλια. Από τότε πολύ
νερό κύλησε στην κοίτη αυτού του μπλογκ. Άλλαξε η δημοσιογραφική του κατεύθυνση που ήταν κυρίως (αλλά όχι πάντα) αθλητική, ενώ στον πυρήνα των σχολιαστών αναγνωστών παρεισέφρησαν στοιχεία με ιδεολογία πέρα από αυτό που λέμε «δημοκρατικό τόξο». Έτσι, τα σχόλια κλειδώθηκαν και ο Harddog πορεύτηκε και εξελίχθηκε με τη μορφή που βλέπετε σήμερα.

Εκείνοι οι χωρίς υπερβολή εκλεκτοί αναγνώστες, του πυρήνα των πρώτων ημερών, δεν παύουν να είναι καλοί φίλοι του Harddog και να τους θυμάται με αγάπη, ανεξάρτητα με το αν και σε ποιον βαθμό τον επισκέπτονται. Αυτός ο παλιός πυρήνας υπάρχει, συζητά και επικοινωνεί διαδικτυακά σε γκρουπ του facebook (με την επωνυμία «Σκυλοπαρέα») στο οποίο ο Harddog έχει την τιμή να είναι (να τον έχουν για την ακρίβεια) μέλος. Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε αυτό το μπλογκ που θα υπάρχει όσο οι άνθρωποί του θα έχουν χρόνο, χρόνια και διάθεση να λένε «πράματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ HARDDOG 
Το περσινό «γενέθλιο άρθρο» που είχε περισσότερα στοιχεία για το ξεκίνημα του μπλογκ