Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί ο Μπάμπης του ΔΟΛ δεν επέμεινε

ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Και εμείς αναρωτιόμασταν γιατί ο Μπάμπης του ΔΟΛ, που βρίσκεται πολύ κοντά από πλευράς αντιπολιτευτικού πάθους με τον όριτζιναλ αντικυβερνητικό Μπάμπη, τον Μπάμπη του Σκάι, κατάπιε την αποκάλυψη για το ποιος πάει να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία, να πάρει τους δικούς του και να ιδρύσει εδώ και τώρα κόμμα. Για την ακρίβεια δεν επέμεινε στην πληροφορία του και απέφυγε να την επαναλάβει, όταν σε μια εκπομπή - τουλάχιστον αυτήν που εμείς ακούσαμε - του το ζήτησαν ακροατές. Την εξήγηση της σιωπής τη διαβάσαμε στο enimerosi24 και στους Zoornalistas. Ότι δηλαδή
από το Συγκρότημα «διαφαίνεται μια αίσθηση στα γραφόμενα των εντύπων και των sites του» ότι «στη Μιχαλακοπούλου κλείνουν το μάτι στην πλευρά Τζιτζικώστα».

Και, φυσικά, ο (εκ μεταγραφής) Μπάμπης του ΔΟΛ δεν έχει καμιά διάθεση να πάει κόντρα με τις κυρίαρχες διαθέσεις τού Συγκροτήματος και του αφεντικού. Το πολύ πολύ να διαδηλώνει από το μικρόφωνο την ολυμπιακοφροσύνη του, που αντιτίθεται στα συλλογικά αισθήματα του (κάποτε φόλα Παναθηναϊκού) Σταύρου Ψυχάρη. Εκτός και αν δεν του έχουν πει ότι το αφεντικό πριν από πολλά χρόνια, πριν γίνει αφεντικό δηλαδή, ήταν τακτικότατος επισκέπτης των δημοσιογραφικών θεωρείων της Λεωφόρου - και μάλιστα ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Του το λέμε εμείς για να προσέχει, αν δεν το ξέρει και λειτουργεί εν αγνοία στις ραδιοφωνικές ολυμπιακές διαχύσεις του.

Άλλωστε, ο ορίτζιναλ Μπάμπης του Σκάι είναι (λέει ο ίδιος) παναθηναϊκών αισθημάτων, μεγαλωμένος στα πέριξ του γηπέδου της Λεωφόρου, και δεν πρέπει οι συστρατευμένες δυνάμεις να διασπώνται. Πουθενά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
1) Χιώτης στο ΒΗΜΑ FM προς συμπαρουσιαστές: «Είστε κότες»
2) Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ειρωνεύεται από τον ΒΗΜΑ FM τον Harddog και ο Harddog απαντά. Οι «κότες» και οι υπεκφυγές
3) Το πιο δυνατό μαστίγιο του Ψυχάρη