Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Εκπομπές που ξεχωρίσαμε

Από το δελτίο Τύπου το Σκάι FM που λάβαμε για το εορταστικό πρόγραμμα, ξεχωρίσαμε δυο εκπομπές. Διαβάζουμε και αντιγράφουμε:
1) Ανήμερα Χριστουγέννων στις 10 το πρωί, ο Παύλος Τσίμας υποδέχεται τον σπουδαίο έλληνα τενόρο, Μάριο Φραγκούλη στο studio του ΣΚΑΪ 100.3. Με αφορμή το νέο χριστουγεννιάτικο cd του Μάριου Φραγκούλη, οι δυο τους μιλούν για την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό, για όλα όσα μας ενώνουν και γίνονται τραγούδι.
2) Τα γεγονότα που σημάδεψαν τον αθλητισμό στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, στην ραδιοφωνική ανασκόπηση του ΣΚΑΙ το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι. Ο Γιώργος Τσαντάκης, ο Μιχάλης Τσίγκρης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους σας εύχονται χρόνια πολλά, θυμούνται τις αθλητικές στιγμές του 2015 και επιχειρούν να προβλέψουν εκείνες του 2016. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού
Σωτήρης Νίνης περιγράφει το σύγχρονο ποδόσφαιρο και το αύριο του τριφυλλιού. Ο παίκτης της ΑΕΚ Βαγγέλης Πλατέλας θυμάται τα χρόνια της ανάβασης της Ένωσης από τις μικρές κατηγορίες μέχρι εκεί που ανήκει. Ο πρωταθλητής της Ευρωλίγκας Γιάννης Μπουρούσης ξορκίζει τα απωθημένα του, ενώ οι μεγάλες ελπίδες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Λευτέρης Πετρούνιας και Νικόλ Κυριακοπούλου περιγράφουν τη χρονιά που τους γέμισε χρυσάφι.