Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Aλλαξε το sdna.gr! «Λυπάμαι για τους γνωστούς διεφθαρμένους»

Μερικές ώρες μετά τα μεσάνυχτα και εννέα μήνες αφότου βγήκε στον αέρα, το SDNA άλλαξε! Όχι ως προς τη γραμμή του, όπως αναφέρει στο σημείωμά του για τη αλλαγή ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, αλλά ως προς τη μορφή του. Το λίφτινγκ είναι ορατό, το σάιτ πιο καθαρό στην ανάγνωση, και - κυρίως - η ροή των γεγονότων φαίνεται άμεσα και όχι με κάποιο... μπέρδεμα όπως γινόταν στην προηγούμενη μορφή του. +/- Δείτε τη συνέχεια

Ο Β. Παπαθεοδώρου, διευθυντής της αθλητικής ιστοσελίδας, γράφοντας για την αλλαγή αναφέρει: «Το μόνο που… ανακαλύψαμε ήταν ότι το site που βγήκε στον αέρα στις 17 Δεκεμβρίου χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα. Όχι δημοσιογραφικό, ούτε φυσικά ως προς τη… γραμμή του, που… λυπάμαι για τους γνωστούς διεφθαρμένους, αλλά θα παραμείνει πιστή και αταλάντευτη στο δρόμο που εξαρχής εξήγγειλε».

Και ο λόγος της αλλαγής κατά τον Β.Π.: «Το SDNA χρειαζόταν να γίνει πιο φιλικό προς τον χρήστη, ενδεχομένως και πιο απλό. Μπορεί κάπου αλλού η άποψη του κοινού να μη μετράει, αλλά σε εμάς… αρκούσε εξ αρχής ώστε να κινηθούμε προς την κατεύθυνση των αλλαγών. Όχι δραστικών, αλλά αρκετών ώστε η πλοήγηση στο site να γίνει πιο άνετη και λιγότερο… μυστήρια».