Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Σαρωτικές αλλαγές στον Sport fm του Αλαφούζου, τρία νέα ονόματα

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ! - ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΕΡΓΗΣ, ΛΙΒΑΝΙΟΣ

Το τοπίο στο Sport fm του Αλαφούζου αρχίζει να αλλάζει πριν καν συμπληρωθεί εβδομάδα από την ημέρα που ανέλαβε τη διεύθυνση ο Γιώργος Κοσμάς. Με το «καλημέρα» τρία ονόματα - με εκτόπισμα στην (καλή, στη μαχητική) αθλητική δημοσιογραφία - μπαίνουν στο δυναμικό του σταθμού και, προφανώς, έπεται συνέχεια: Βέργης, Λιβάνιος, Αλεβράς! Τόσες αλλαγές/προσθήκες μέσα σε πέντε μόλις ημέρες μπορείς να τις πεις και σαρωτικές... Να τις δούμε με τη σειρά:
Ο Βασίλης Βέργης (αριστερά) και ο Σάββας Λιβάνιος (δεξιάεπανέρχονται με κοινή εκπομπή στα αθλητικά ραδιοκύματα. Από τη Δευτέρα θα εμφανίζονται κάθε πρωί στη ζώνη υψηλής ακροαματικότητας 10-12 του Sport fm και αποτελούν την πρώτη μεταγραφή του σταθμού από την ημέρα που πέρασε στη ιδιοκτησία του Γιάννη Αλαφούζου.

Η εκπομπή θα έχει την ονομασία «Αντεπίθεση» και αποτελεί συνέχεια εκείνης που ξεκίνησαν ο Βασίλης Βέργης και ο Νίκος Ασηνακόπουλος στην ΕΡΑ, για να τη μεταφέρουν αργότερα στον Sentra FM του Μπόμπολα, ο οποίος είχε μπει τότε δυναμικά στη ραδιοφωνική αγορά. +/- Δείτε τη συνέχεια

Αργότερα η «Φουλ επίθεση», όπως ονομαζόταν, μετονομάστηκε σε «Αντεπίθεση». Αυτό έγινε όταν ο Μπόμπολας αποφάσισε να κλείσει τον σταθμό και τον έσωσαν με αμισθί προσφορά οι δημοσιογράφοι της Goal News, οπότε ο Ασημακόπουλος αποχώρησε – αφού δεν ανήκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας. Για περίπου έναν χρόνο τον Βέργη πλαισίωσε στην «Αντεπίθεση» ο Σάββας Λιβάνιος, ένας από τους κορυφαίους τού αποκαλούμενου «κυβερνητικού ρεπορτάζ» στον αθλητικό Τύπο.

Ο Βασίλης Βέργης αποχώρησε από το ραδιόφωνο (και είναι το είδος που του έλειψε πολύ όπως έχει εκμυστηρευτεί) όταν παραιτήθηκε από το διεύθυνση της Goal News. Ο Σάββας Λιβάνιος (που αργότερα αποχώρησε και εκείνος από τη εφημερίδα του Μπόμπολα) τον τελευταίο καιρό συνεργαζόταν με τον Sport24 Radio, σε επίπεδο κυβερνητικού ρεπορτάζ.

Το δίδυμο Βέργη και Λιβάνιου (οι οποίοι στελεχώνουν την Live Sport που συνεχώς κερδίζει έδαφος στους κυκλοφοριακούς συσχετισμούς με τις άλλες αναξάρτητες εφημερίδες) είναι η πρώτη κίνηση που γίνεται στον Sport fm μόλις πέντε ημέρες αφότου ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή ο Γιώργος Κοσμάς.

Ο  Άρης Ασβεστάς

«Έναν χρόνο και κάτι έμεινα μακριά σου γιατί έτσι ήθελαν κάποιοι». Με αυτήν την αιχμή (την οποία οι παροικούντες στη δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ εύκολα ερμηνεύουν) ο Άρης Ασβεστάς (φωτό κάτωαναγγέλλει τη επάνοδό του στον Sport fm, από τον οποίο ξαφνικά είχε απομακρυνθεί.
Πολύ μετά την αποχώρηση/απομάκρυνσή του ο Ασβεστάς είχε μιλήσει για «εκδικητική απόλυση», αναφέροντας ότι «κάποιοι έχουν πάθει ξαφνικό Αλτσχάιμερ και λένε στους ακροατές ότι έφυγα μόνος μου» (διαβάστε εδώ τι είχαμε γράψει σχετικά στον harddog). Ο Άρης Ασβεστάς, που ανήκει στο δυναμικό του sdna.gr και πρωτοστατεί με τα ρεπορτάζ του στις αποκαλύψεις για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, τον Δεκέμβριο είχε αρχίσει συνεργασία με το ραδιόφωνο του Σκάι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
1) Μεταγραφική έκπληξη στον Sport fm, διευθυντής ο Γιώργος Κοσμάς
2) «Να φτιάξουμε μεγάλα πράγματα στον Sport fm»