Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πρώτη εμφάνιση Γ. Κοσμά: «Μεγάλα πράγματα στον Sport Fm»

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ 

Αμ’ έπος αμ’ έργον! Ο Γιώργος Κοσμάς το βράδυ της Παρασκευής δούλεψε για τελευταία φορά στη Live Sport, το πρωί της Δευτέρας έπιασε δουλειά στον Sport Fm και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βγήκε στον αέρα του σταθμού για να συστηθεί στο ακροατήριό του. Η εκπομπή που επέλεξε να πρωτοεμφανιστεί είναι η μεσημεριανή των Μπάμπη Χριστόγλου και του Μιχάλη Λεάνη (στις 3 μ.μ.) και όχι κάποια στη ζώνη υψηλότερης ακροαματικότητας που είναι κατά παράδοση στο ελληνικό ραδιόφωνο (και όχι μόνο στο αθλητικό) το διάστημα από 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι. +/- Δείτε τη συνέχεια

Ο Γιώργος Κοσμάς, που πήγε στο αθλητικό ραδιόφωνο του Αλαφούζου για να το βελτιώσει σε ακροαματικότητα και σε ποιότητα, θα πρέπει να ξεπεράσει αγκυλώσεις από το παρελθόν, απροκάλυπτες συλλογικές σκοπιμότητες κάποιων (λίγων) παραγωγών, αλλά και «ελαφρότητες» (πρόσφατα ένα μέρος αθλητικού δελτίου ειδήσεων εκφωνήθηκε – για πλάκα – με υπόκρουση λαϊκής μουσικής σε υψηλή ένταση, ούτε καν σαν «χαλί», και με συνοδευτικά παλαμάκια των παραγωγών της εκπομπής στην οποία παρεμβλήθηκε το τακτικό δελτίο).
Ο εμπλουτισμός του Sport FM (και) με καινούργιες συνεργασίες θα γίνει από τον Σεπτέμβριο, με το νέο πρόγραμμα του σταθμού που θα καταρτίσει εν λευκώ ο Γ. Κοσμάς και θα εισηγηθεί στον Γιάννη Αλαφούζο με στόχο όχι μόνο την ποιότητα, αλλά και την απεξάρτηση του σταθμού από συλλογικούς χρωματισμούς (που δεν είναι απαραιτήτως πράσινοι λόγω ιδιοκτησίας Αλαφούζου).

Ο νέος διευθυντής του αθλητικού ραδιοσταθμού (για τη μεταγραφή του οποίου γράψαμε στον harddog τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή, το βράδυ της Παρασκευής προς το ξημέρωμα Σαββάτου – δείτε εδώ) στη σημερινή πρώτη εμφάνισή του, είπε, μεταξύ άλλων, ότι έχει πολλή όρεξη για δουλειά «για να φτιάξουμε μεγάλα πράγματα».
Από όσα ανέφερε ξεχωρίζει η δήλωσή του ότι οραματίζεται ένα ραδιόφωνο διαρκούς ειδησεογραφικής ροής, ακόμα και τα… ξημερώματα αν το απαιτεί η επικαιρότητα. Ανέφερε σχετικά: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στον κόσμο την πεποίθηση ότι εδώ μπορεί να ενημερωθεί για οτιδήποτε συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμα και στις 5 το πρωί αν γίνει κάτι, να γνωρίζει ότι θα το πληροφορηθεί από τον Sport Fm». 
Θυμίζουμε ότι, όπως αναφέραμε και στην πρώτη δημοσίευση της είδησης, ο Γ. Κοσμάς αναλαμβάνει και τη δισεύθυνση του sport-fm.gr.