Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Μισή ώρα (δημοκρατικής) live αντιδικίας του Αλαφούζου με δύο συντάκτες του!

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος επέτρεψαν στον ιδιοκτήτη του Sport fm, τον Γιάννη Αλαφούζο, να τους ξανατηλεφωνήσει εν ώρα εκπομπής! «Είναι, δικαίωμά σας», του είπε ο Πανούτσος, «Mπορείτε να παίρνετε όποτε θέλετε» συμπλήρωσε ο Καρπετόπουλος όταν ο μιντιάρχης ζήτησε… συγγνώμη για την παρέμβασή του και αφού προηγουμένως και οι δυο, αλλά ιδιαίτερα ο Καρπετόπουλους, τον είχαν ψέξει για την τακτική του να γκρινιάζει με το παραμικρό όχι μόνο για τους διαιτητές ακόμα και για την ομίχλη! +/- Δείτε τη συνέχεια

Να ανοίγεις μεσημέρι Δευτέρας το ραδιόφωνό σου και να ακούς για μισή ώρα τον ιδιοκτήτη του σταθμού να συνομιλεί, σε βαθμό αντιδικίας, με δυο συντάκτες του – που είναι γνωστό ότι δεν συμπλέουν οι απόψεις τους μαζί του – και να τσιμπιέσαι. Είμαι Ελλάδα. Είμαι Αγγλία και ακούω BBC; Είμαι τρελός και ακούω φωνές; Η απόλυτη μιντιακή δημοκρατία!

Ο Αλαφούζος παρενέβη στην εκπομπή των δύο Αντώνηδων προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, όπως είπε, «για την προκατάληψη του κυρίου Καρπετόποπυλου» εναντίον του Παναθηναϊκού. Αλλά έμπλεξε σε μια συζήτηση που δεν μπορούσε να τη βγάλει πέρα. Αποδείχτηκε ανενημέρωτος σε πολλά θέματα, άκουσε τις νουθεσίες τους για τις συχνές διαμαρτυρίες του (όλοι φωνάζουν, αλλά «ο Παναθηναϊκός φωνάζει παραπάνω από τις άλλες ομάδες»), παρακολούθησε δυο δημοσιογράφους  να υπερασπίζονται τον Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, χωρίς να μπορεί να τους εναντιωθεί ουσιαστικά, και έφαγε τρικλοποδιές με επιχειρήματα το είδους «την επομένη της Ριζούπολης πήγαν οι οπαδοί και κυνηγούσαν τους παίκτες» (Καρπετόπουλος), που σημαίνει, μεθερμηνευόμενο, ότι κακώς ο Παναθηναϊκός αναμασάει την τσίχλα για τα γεγονότα της Ριζούπολης.

Παιδιά της πιάτσας οι δυο Αντώνηδες, ήταν σαν να έκλεβαν εκκλησία! Πανεύκολη η αντιμετώπιση του Αλαφούζου. Ο οποίος άλλη φορά θα είναι καλύτερα στέλνει για παρεμβάσεις τέτοιου είδους κάποιο δικό του παιδί της πιάτσας. Ας πούμε με τον Νικόλα Βασιλαρά, διευθυντή επικοινωνίας του Παναθηναϊκού και καθ΄ ύλην αρμόδιο, οι Καρπετόπουλος-Πανούτσος δεν θα έκαναν τόσο εύκολο περίπατο εντυπώσεων. Ούτε θα τους έβαζε ρητορικές ερωτήσεις όπως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Κατά τα άλλα, φαντάζεστε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Κόκκαλη παλιότερα ή του Μαρινάκη τώρα, δύο αντίστοιχοι Πανούτσοι-Καρπετόπουλοι να εγκαλούνται με ευγένεια «για προκατάληψη κατά του Ολυμπιακού»;
Μα τι λες τώρα!

Υστερόγραφο: Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε βγει στην εκπομπή των δυο και τον περασμένο Μάρτιο, πριν ο Sport fm περάσει στην ιδιοκτησία του. Τότε ήταν σκληρότερος, καμιά σχέση με το χθεσινό. «Δεν έχετε ευγένεια και δημοσιογραφική εντιμότητα», τους είχε πει.