Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Sentra FM φεύγει (την Κυριακή), ο νέος σταθμός έρχεται (τον Ιανουάριο)

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 103,3 – ME ΤΗ NEA ΟΝΟΜΑΣΙΑ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙ TO ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ  ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ στις 12.00. Ο Sentra fm, με την μορφή που τον γνωρίζαμε από το 2008, και με τη σημερινή του ονομασία, θα πάψει να υπάρχει από το βράδυ της Κυριακής. Χθες, Πέμπτη, «κλείδωσε» η απόφαση για την έναρξη της λειτουργίας του με τη νέα μορφή, η οποία υπολογίζεται να βγει στον αέρα τον νέο χρόνο και πιθανότατα όχι πριν από τη 15η Ιανουαρίου. Η απόφαση για τη διακοπή λειτουργίας τού σταθμού ως Sentra fm ανακοινώθηκε χθες στο προσωπικό και τους παραγωγούς, οι οποίοι από σήμερα μπορούν (τους επετράπη δηλαδή να αναφέρονται στις εξελίξεις) να αποχαιρετούν το κοινό τους. +/- Δείτε τη συνέχεια

Από το πρωί της Δευτέρας δεν θα υπάρχει αθλητικό πρόγραμμα στη συχνότητα 103,3 αλλά μουσική και δελτία ειδήσεων, φυσικά και σποτάκια που θα αναφέρουν την αλλαγή. Τη λειτουργία αναλαμβάνει το 24Media, του ομίλου Μάρη (Sport24, Contra, news247, εσχάτως Hugginton Post και πολλά άλλα) με διευθυντή τον Παντελή Διαντόπουλο, διακεκριμένο δημοσιογράφο, στέλεχος στις διαδικτυακές εκδόσεις Μάρη και με ραδιοφωνική πείρα, που αποκόμισε εργαζόμενος παλιότερα στον Sentra και αργότερα στον Σπορ fm.
Ο Διαμαντόπουλος (φωτό) έχει κάνει ως τώρα τις συζητήσεις, προσλήψεις, σχεδιασμό και το «τρέξιμο» του νέου ραδιοφωνικού σταθμού που δεν φεύγει τελείως από τις εκδόσεις Μπόμπολα, καθώς Πήγασος και 24Media έχουν την συνιδιοκτησία κατά 50% η κάθε πλευρά, αλλά εκείνη τού Μάρη ανέλαβε το μάνατζμεντ. Από τους παραγωγούς τού νέου σταθμού θα παραμείνουν αρκετοί βασικοί τού Sentra fm, μεταξύ των οποίων, όπως πληροφορούμεθα, ο διευθυντής του Βαγγέλης Μπραουδάκης.
Έχουν γίνει γνωστά και άλλα ονόματα που θα συνεχίσουν, αλλά ο Harddog θα επανέλθει με νεότερες πληροφορίες.

Το sdne και το gazzetta 

Στις εξελίξεις τού χώρου μας (τού δημοσιογραφικού), υπάρχει και η προχθεσινή έναρξη λειτουργίας του sportsdna (sdan.gr). Διαβάστε στο παρακάτω λινκ για το πώς αντιδρά το gazzetta, δηλαδή ο βασικός αντίπαλος (λόγω Παπαθεοδώρου) του νέο σάιτ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προέκυψαν, η ονομασία του νέου σταθμού είναι Sport24 Radio. Η ημερομηνία λειτουργίας ορίζεται (πιθανότερη) η Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου (και όχι κατά προσέγγιση, όπως διατυπώνεται στη αρχή του θέματος). Πρώτος που αναφέρθηκε στην εξέλιξη ήταν ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, διευθυντής τoυ Sentra, στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, αργά τη νύχτα της Πέμπτης προς ξημερώματα  Παρασκευής. Το σημερινό πρόγραμμα εξελίσσεται με πολλή συγκίνηση (δεν λείπουν τα δάκρυα!), αποχαιρετισμούς, αναμνήσεις και γι' αυτό έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σήμερα τελειώνουν οι περισσότερες εκπομπές λόγω Παρασκευής.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 Πώς αντιδρά το gazzetta.gr απέναντι στο sdna.gr - Εν αναμονή κινήσεων