Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Στον Σκάι FM ο Άρης Ασβεστάς «για ποδοσφαιρικό παρασκήνιο»

Την επάνοδό του στο ραδιόφωνο ανάγγειλε από το facebook ο Άρης Ασβεστάς, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για ανθρώπους του Σπορ FM («για κάποιους που έχουν πάθει ξαφνικό Αλτσχάιμερ», συγκεκριμένα) από τον οποίο έφυγε αιφνιδιαστικά, χωρίς εξηγήσεις, πριν από οκτώ μήνες. Σήμερα ο Ασβεστάς (που παρουσίαζε την κυριακάτικη επικαιρότητα μαζί με τον Νίκο Κατσαρό) μιλάει για «εκδικητική απόλυση» και ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Σκάι, στον οποίο ανήκει πλέον ο Σπορ FM! Η αναγγελία της συνεργασίας προσδιορίζει και την κατεύθυνση της νέας ραδιοφωνικής παρουσίας του: «Θα τα λέμε για το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο», αναφέρει. Στην ανάρτησή του, που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, γράφει: +/- Δείτε τη συνέχεια

«Η Κυριακή που έρχεται θα είναι μια υπέροχη μέρα για μένα και θέλω να το μοιραστώ αυτό με όλους... Μετά από 8 περίπου μήνες και την ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ μου (το τονίζω, γιατί κάποιοι έχουν πάθει ξαφνικό Αλτσχάιμερ και λένε ψευδώς σε ακροατές ότι... έφυγα μόνος μου), επιστρέφω στο Μέσο που αγαπώ περισσότερο από κάθε άλλο: στο ραδιόφωνο! Από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στη 1 το μεσημέρι, θα τα λέμε για το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ 100,3. Όσοι πιστοί προσέλθετε...».
Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο συνάδελφος είχε αναγγείλει, με τον ίδιο τρόπο (facebook) την αποχώρησή του (δείτε εδώ) από το Contra,gr.