Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Δημοσιογράφοι, μην αγχώνεστε!

ΠΡΟΣ παρουσιαστές και ρεπόρτερ δελτίων ειδήσεων: αντί να αγχώνεστε για το αν και πότε θα γίνουν επεισόδια, φτιάξτε από μια μολότοφ και δημιουργήστε τα.
AΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ κάποιος σε αυτόν τον Νταβούτογλου, τον Τούρκο πρωθυπουργό, ότι δεν μπορούμε να τους δώσουμε τίποτα. Και τον Γκέκα που τους δώσαμε πολύ ήταν. 
ΔΕΝ ΗΤΑΝ χειροβομβίδα κρότου λάμψης αυτό στα Εξάρχεια, το πέναλτι του Μάνταλου στο Καραϊσκάκη ήταν.
ΣΚΕΨΟΥ δηλαδή να έπαιζε ο Ολυμπιακός με κάνα Λεβαδειακό. +/- Δείτε τη συνέχεια

«Η ΑΘΗΝΑ πότε θα στολιστεί; Πρέπει πρώτα να φύγει η κουρελαρία. Οι άλλες πρωτεύουσες στολίζουν δέντρα, εμείς στολίζουμε Σύρους». Απόσπασμα από τον ρατσιστικό εμετό του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στα ερτζιανά. Ένας λόγος να κάνεις ραδιόφονο (δεν είναι ορθογραφικό λάθος - σπάνια κάνω τέτοια).

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνιστά στους οπαδούς της ομάδας να μην πάνε στην Τρίπολη. Υπάρχει κίνδυνος να τους βγάλουν οφσάιντ. 

ΠΑΙΔΙΑ, μη λέτε τους Σύρους πρόσφυγες Σύριους. Όχι μόνο επειδή είναι λάθος, αλλά και διότι έτσι τους λέει ο Θάνος Πλεύρης.

ΑΝ ΕΙΧΕ χιούμορ ο εισαγγελέας θα έδινε την άδεια δημοσιοποίησης των ονομάτων των 16 κατηγορουμένων για εγκληματική δράση στο ποδόσφαιρο μόνο στα ΜΜΕ που ποτέ δεν θα τα δημοσίευαν.

ΕΠΕΙΔΗ δεν μπορούμε να πούμε τα ονόματα των 16 διωχθέντων για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, θέλετε να ξαναπούμε τα ονόματα των 17 που προσέφυγαν κατά του γηπέδου της ΑΕΚ;

ΚΑΙ ΤΟ Μάη θα 'ναι ωραία με την κούπα στον Κορέα.

ΟΥΤΕ Τούμπα ούτε Καραϊσκάκη ούτε Λεωφόρος ούτε Γεντί Κουλέ. Τα Εξάρχεια είναι η πιο καυτή έδρα στην Ελλάδα.

Μανώλης Γρηγοράκης (συνάδελφος και φίλος, επιλογές από αναρτήσεις του στο facebook)