Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο Ρουβάς, η Διαβάτη και το ξεπούλημα στον κόσμο τού θεάματος

Στον κόσμο του θεάματος όλα πουλιούνται και όλα εξαργυρώνονται. Το κάνουν οι περισσότεροι – για να μην πω σχεδόν όλοι. Εξαργυρώνουν με πόντους δημοσιότητας τους γάμους τους, τους έρωτές τους, τις γεννήσεις των παιδιών τους, τις βαπτίσεις, τα διαζύγια, τη μητρότητά τους, την πατρότητά τους. Ο Ρουβάς έφτασε στο σημείο, όταν απέκτησε παιδί, να κάνει διαφήμιση υποδυόμενος τον πατέρα που νανουρίζει από το τηλέφωνο το μωρό! Η Μενεγάκη μετέτρεψε σε σόου τον γάμο της και σε ατέλειωτο σίριαλ το διαζύγιό της που πουλάει ακόμα. +/- Δείτε τη συνέχεια

Πουλάνε και εξαργυρώνουν και οι «κάπως», οι αφ' υψηλού, οι ποιοτικοί. Το έκανε και η Χρυσούλα Διαβάτη που άρχισε την πεζοπορία στα στούντιο και στα πλατό μετά την καταγγελία του βραβείου που απονεμήθηκε στον «ηθοποιό» Ρουβά.

Καλά έκανε και αρνήθηκε τη βράβευση. Σιγά το πράγμα!
- Εδώ κολοσσοί έχουν αρνηθεί Νόμπελ και Όσκαρ (ανάμεσά τους ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις που δεν πήγε ποτέ να το παραλάβει).
- Εδώ κοτζάμ Χριστιανόπουλος γύρισε την πλάτη σε κάθε είδους βράβευση. Δεν ήταν δύσκολο να αρνηθεί η κυρία Διαβάτη το βραβείο Κουν.

Δύσκολο ήταν να κρατήσει επίπεδο σε μια καταγγελία που έκανε για το επίπεδο που επιτήδειοι ρίχνουν στην Τέχνη. Δύσκολο είναι να καταγγείλεις και να ΜΗΝ υστεριάζεσαι παίρνοντας βερίνα τις εκπομπές. Η Χρυσούλα Διαβάτη έκανε τη επανάστασή της και μετά εμφανίστηκε στον Αρναούτογλου και στην Τατιάνα για να εξαργυρώσει τον ηρωισμό της. Τον πούλησε και αυτόν για μερικές τηλεοπτικές εμφανίσεις άνευ επιπέδου. Πώς αλλιώς να το εξηγήσω;