Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο Σπάθας και... - Τι ομάδα είναι ο Ψυχάρης πατήρ και υιός;

Η χάρη του Σπάθα έφτασε ώς τη Βουλή καθώς ο Ανδρέας Ψυχάρης υπέβαλε ερώτηση για τη διαιτησία τού Σαββάτου στην Τρίπολη: «Να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Σπάθα», ανέφερε οργισμένος για τον διαιτητή «που έχει και το θράσος, να κάνει δηλώσεις ότι ‘‘είναι καλός’’». Πολύ τσαντίλα είχε ο Ανδρέας και κάποιοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι ομάδα είναι.
Για τον ίδιο δεν ξέρουμε. Ο πατήρ Ψυχάρης, πάντως, ήταν παλιά τακτικότατος θεατής στα δημοσιογραφικά θεωρεία τής Λεωφόρου (πριν αυτά γίνουν υπερυψωμένα, αλλά βρίσκονταν στο ίδιο ύψος με τις κερκίδες) και δεν έκρυβε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Τι δεν έκρυβε δηλαδή: όλο οργισμένα ή ενθουσιώδη ξεσπάσματα ήταν. Ξεσπάσματα για τις διαιτητικές αποφάσεις ενίοτε.
+/- Δείτε τη συνέχεια

Εκείνα τα χρόνια η συντροφιά του ΔΟΛ στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν πολυπρόσωπη και σε ένα μέρος της εκδηλωτική. Σχεδόν πάντα ο Σταύρος Ψυχάρης, πάντα ο Χριστόφορος Κονταξής (ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού), πολύ συχνά ο Θοδωρής Σγουρδαίος, κατά καιρούς ο Γιώργος Λιάνης. Πιθανόν να βρίσκονταν εκεί και τα… γονίδια του Ανδρέα Ψυχάρη που ξέσπασε χθες στη Βουλή.