Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η δική μας βραδιά Ταξίμ, τα γαβγίσματα και το πτώμα στη λεωφόρο Μεσογείων

Πτώμα βρέθηκε τη νύχτα στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Βενιζέλος-Κουβέλης σπεύδουν για την αναγνώριση. Και να δηλώσουν την αντισυνταγματικότητα για την έρευνα σχετικά με τον νεκρό ο ένας και «παρών» ο άλλος. +/- Δείτε τη συνέχεια

** Εφόσον η ΕΡΤ μετά το κλείσιμο πέρασε στη δικαιοδοσία τού υπουργείου Οικονομικών δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Είναι στα χέρια τού πιο αδίστακτου κίλερ θεσμών, οργανισμών και κατακτήσεων. Το πραγματικό πιστόλι πάνω στο τραπέζι.

** Ερώτηση: Και ο Αιμίλιος Λιάτσος θα δώσει εξετάσεις στο ΑΣΕΠ για να ξαναγίνει διευθυντής στον νέο τηλεοπτικό φορέα; (Με ερωτήσεις για τις νύχτες της Μυκόνου, τα μονικίνι και τους πραγματικούς λόγους του διαζυγίου τής Καγιά με τον Κριθαριώτη).

** Δεν έχω ήχο, δεν έχω υλικό. Με την απόφαση για απεργία σε όλα τα Μέσα (εκτός από τις εκπομπές με απεργιακά προγράμματα, που δεν βλέπω να υπάρχουν) είμαστε στο σχεδόν απόλυτο σκοτάδι. Δεν βοηθούν και τα σάιτ που σε άλλες απεργίες ξεσάλωναν. Η σιωπή των αμνών...

** Η δική μας «βραδιά Ταξίμ» κράτησε ελάχιστα, όσο ένα τρέιλερ, με μερικά γαβγίσματα, και αμέσως μετά τίτλους τέλους. Πάμε γι' άλλα!

** Διαβάστε ακόμα: Η ΕΡΤ, τα ιζήματα, οι άξιοι και οι νιπτήρες χεριών.