Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Περί ανέμων, υδάτων και Άννας

** Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τη συγγραφική του δραστηριότητα ανακοίνωσε ο Φίλπ Ροθ, ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς συγγραφείς. O άνθρωπος σκέφθηκε, «τώρα που έβγαλε βιβλίο ο Λοβέρδος, τι δουλειά έχω εγώ πλάι στα τέρατα της συγγραφής;» (και στα τέρατα γενικώς...) 

** Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τη διαχείριση του Facebook ότι κατέβασε τα προφίλ των βουλευτών της «και δεκάδων συναγωνιστών». Αυτοί οι μπαγάσηδες οι Πακιστανοί παντού μέσα είναι. (Αν και πολύ φοβάμαι, ότι τώρα που οι χρυσαυγίτες δεν έχουν Facebook θα εντείνουν τα face control στον Άγιο Παντελεήμονα).

** Αυτοκτόνησε φρουρός ασφαλείας στην κατοικία του Σουηδού πρωθυπουργού 1: Κι όμως, δεν ήταν  Έλληνας! 

** Αυτοκτόνησε φρουρός ασφαλείας στην κατοικία του Σουηδού πρωθυπουργού 2: «Είδατε που σας έλεγα ότι αυτοκτονούν κι αλλού», θα δήλωνε ο Άδωνις.

** Αυτοκτόνησε φρουρός ασφαλείας στην κατοικία του Σουηδού πρωθυπουργού 3: Φοβάμαι μην εκδηλωθεί κάνα μιμητικό σύνδρομο από πρωθυπουργούς (ειδικά στον Νότο...). Δεν θα σας πείραζε να είναι και πρώην, έτσι; 

** Οι 153 που ψήφισαν την Τετάρτη τον νόμο-τέρας κοιμούνται αυτά τα βράδια ήσυχα και εύκολα. Ή με βαρβιτουρικά; 

** Και μην ξεχνάτε: 11 του μηνός σήμερα, άρα πέντε μέρες απέμειναν για να τελειώσουν τα λεφτά τού κράτους κατά τον Σαμαρά. Μετά θα τρώμε από τα έτοιμα, όπως οι περισσότεροι.

** Στουρνάρας 1: «Αν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο θα πεινάσουμε». Στουρνάρας 2: «Αν δεν ψηφιστεί ο προϋπολογισμός θα διψάσουμε». Λαός: «Αν ψηφιστεί και ο προϋπολογισμός χεστήκαμε».

** Διαβάζω στο Βήμα ότι «κεντρικός παράγοντας της ελληνικής οικονομίας» (λέγε με Γιάννη;) δήλωσε σε συνεργάτες του «Μακάρι να κάνουμε Χριστούγεννα με τη δόση». Άρχισαν οι ευχές! Σε λίγο έρχονται και η λιτανείες...

** Ξέρεις κανείς τι είναι σήμερα πολιτικά και κομματικά ο Μίμης Ανδρουλάκης; (Πέρασαν 48 ώρες σταθερότητας;)

** Τελειώνοντας, δηλώνω ότι με τρώει η αγωνία τι θα ψηφίσει για τον προϋπολογισμό η Άννα Καραμανλή. Με πεθαίνει η αμφιβολία..