Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ειρωνείες Τζήμερου: Είμαι... δοσίλογος, γερμανοτσολιάς, σκουλήκι!

ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ! ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ «ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!». «ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ...» ΓΙΑ... ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ.  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ... «ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ»!

Ο πιο άγνωστος υποψήφιος με τη μεγαλύτερη αναλογικά προβολή, ο Θάνος Τζήμαρος, προκαλεί για μια ακόμα φορά με όσα ανακοινώνει - πολύ λιγότερο. βέβαια, από όσο προκάλεσε με αυτά που έγραψε στην «εξοχοτάτη». Ο πολυπροβεβλημένος Τζήμερος σε ορισμένα σημεία της ανακοίνωσής του  ξεφεύγει από την... ευπρέπεια που διέκρινε προεκλογικά το λόγο του.

Σε ένα σημείο του κειμένου χαρακτηρίζει... παρανοϊκούς, εκείνους προφανώς που ήθελαν την Αριστερά στην εξουσία. Γράφει ενδεικτικά πως γνωστοί, φίλοι και συγγενείς τού ξεκαθάριζαν ότι «εσάς πιστεύουμε, τον Σαμαρά δεν θέλουμε ούτε ζωγραφιστό να τον δούμε, αλλά θα τον ψηφίσουμε για να κόψουμε τον δρόμο στους παρανοϊκούς». Ολόκληρη ανακοίνωση ακολουθεί (οι υπογραμμίσεις επίμαχων σημείων είναι δική μας»)

  +/- Δείτε τη συνέχεια


«ΗΤΤΑ, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Απέτυχα. Είμαι λοιπόν έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Διαλέξτε: την κεφαλή επί πίνακι, απαγχονισμό στην κεντρική πλατεία, ανασκολοπισμό ή κάτι άλλο πιο πρωτότυπο; Τι διάολο δημιουργικοί είμαστε; Δεν θα βρούμε έναν βασανιστικό (και φαντασμαγορικό – προς παραδειγματισμό) τρόπο;

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η πόλωση. Τι κι αν άνθρωποι που ήταν από την πρώτη μέρα στη «Δημιουργία» έκαναν έκκληση να ψηφίσουμε Ν. Δημοκρατία; Τι κι αν γνωστοί, φίλοι και συγγενείς ξεκαθάριζαν: εσάς πιστεύουμε, τον Σαμαρά δεν θέλουμε ούτε ζωγραφιστό να τον δούμε, αλλά θα τον ψηφίσουμε για να κόψουμε τον δρόμο στους παρανοϊκούς… Τίποτε από αυτά δεν έχει σημασία. Έπρεπε να βρω τον τρόπο – εγώ προσωπικά – να τους πείσω και να πείσω επίσης κι όλο το σάπιο ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσει Τσίπρα ώστε να υπάρχει απειλή. Δεν το έκανα. Δικό μου λάθος.

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε το εσωτερικό «ξεκατίνιασμα». Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό, πως όποιος διαφωνεί κάνει πραξικόπημα στο Facebook, στέλνει επιστολές σε όλα τα ΜΜΕ, κατηγορεί χυδαία τους πάντες, αφήνει υπονοούμενα ότι θα δεχτεί «μαφιόζικα» αντίποινα (!) η οικογένειά του, και οργανώνεται με τους υπόλοιπους για να παραιτούνται ένας κάθε μέρα, ώστε να υπάρχει τροφή για τους αδηφάγους Bloggers. Έτσι έπρεπε, ώστε οι σοβαροί άνθρωποι να μπαίνουν στο group και να θαυμάζουν το επίπεδο εσωτερικής μας δημοκρατίας. Δεν υπήρχε τέτοια πρόβλεψη. Δικό μου λάθος.

Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η λάσπη. Έπρεπε να έχω εξασφαλίσει γραπτές βεβαιώσεις από όλα θρησκεύματα και τις αιρέσεις απανταχού της γης ότι δεν είμαι μέλος τους, να τα αναρτήσω σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό μου και να τα στείλω σε κάθε δαιμόνιο ρεπόρτερ – με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής. Έπρεπε επίσης να ξέρω ότι στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα, το να υποστηρίζεις ότι η απάντηση που δίνει ή δεν δίνει κάθε άνθρωπος στα μεγάλα ερωτήματα της Ύπαρξης είναι προσωπικό του θέμα και ναι, αφού επιμένετε, εγώ τυπικά είμαι βαφτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά στην προσέγγιση του Επέκεινα, προτιμώ τον δρόμο της φιλοσοφίας, ωστόσο αναγνωρίζω τη σημασία της Ορθοδοξίας στη διαμόρφωση της εθνικής μας φυσιογνωμίας, αλλά παράλληλα υποστηρίξω την ανεξαρτησία της εκκλησίας από το Κράτος – πού πάω και τα λέω όλα αυτά; Αφού θα κάνω εχθρούς και τους μεν και τους δε! Δεν θα μπορούσα να ανάψω ένα κεράκι (ας ήταν και με το ποτηράκι όπως ο ΓΑΠ…) και να φωνάξω και τα κανάλια, να τελειώσει η ιστορία; Τι τις ήθελα αυτές τις σύνθετες έννοιες; Έπρεπε επίσης να μην έχω πει μόνο σε 7 προεκλογικές (πριν τις εκλογές του Μαΐου) ομιλίες και συνεντεύξεις πως δεν έχω πτυχίο της ΑΣΟΕΕ. Έπρεπε να το λέω κάθε φορά που συστήνομαι: «Γεια σας, Θάνος Τζήμερος, δεν έχω πάρει το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ.» Δικό μου λάθος.

Σε καμία περίπτωση δεν συνέβαλαν τα οργανωμένα συμφέροντα των ΜΜΕ, που με παρουσίασαν τουλάχιστον ως τέρας – δημόσιο κίνδυνο ή που μου την είχαν «στημένη». Έπρεπε να ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι. Ή να έχω περισσότερα να «προσφέρω» από τον «ανταγωνισμό» ή να αποσυρθώ. Έπρεπε να μην έχω στο παρελθόν καμία επαγγελματική δραστηριότητα. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχω προβλέψει πριν από 10 χρόνια όταν τύπωνα ένα επιστημονικό έντυπο μιας εταιρείας που ανήκε σε έναν Όμιλο, ότι 10 χρόνια μετά ο επί κεφαλής του Ομίλου, τον οποίο ουδέποτε συνάντησα, θα ήταν φυγόδικος και θα βρίσκονταν «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι που θα με παρουσίαζαν ως τον «φίλο του λαμόγιου». Ήδη στις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ζητάω τη γνώμη μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα με 10ετή πρόβλεψη. Θα έπρεπε να το είχα κάνει προ 20ετίας τουλάχιστον. Δικό μου λάθος.

Σε καμία περίπτωση δεν συνέβαλε η πίεση του χρόνου. Έπρεπε να βρω τον τρόπο μέσα σε 100 μέρες να οργανώσω ένα κόμμα με χιλιάδες μέλη και φίλους ώστε να πάρει μέρος σε 2 εκλογές, να αξιολογήσω τους πάντες, να δώσω ρόλο σε όλους, να έχω ψάξει το παρελθόν τους (το πολιτικό, το ιδεολογικό, το επαγγελματικό…) να βρω τρόπο να τοποθετήσω 20 τουλάχιστον υποψήφιους σε 4 εκλόγιμες θέσεις, να απαντάω σε 500 περίπου e-mail τη μέρα και σε 200 μηνύματα στο FB, να δίνω συνεντεύξεις σε 20 περίπου ΜΜΕ τη μέρα να ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα για να είμαι σε επαφή με τη βάση, με τους τοπικούς φορείς (δήμους επιμελητήρια, συλλόγους, σωματεία) να είμαι ταυτόχρονα στην Αθήνα, να διευθύνω τα εσωκομματικά, να καταπραΰνω τους δυσαρεστημένους, να εμψυχώνω τους «πεσμένους» να ποστάρω στο FB, να κάνω συναντήσεις με όλους τους «επώνυμους» που ήθελαν να προσφέρουν αλλά ζητούσαν να δουν εμένα αποκλειστικά διότι δεν ήθελαν να «εκτεθούν», να ταξιδεύω στο εξωτερικό, να συναντιέμαι με παράγοντες της ΕΕ, με τον Πατριάρχη, να γράφω συνεντεύξεις, ομιλίες, ανακοινώσεις, να εκπαιδεύω τα στελέχη της ΔΞ , να παίρνω στρατηγικές αποφάσεις που να είναι όλες αλάνθαστες και με μηδενικό περιθώριο λάθους. Τι κι αν μείωσα το χρόνο του ύπνου σε 2-3 ώρες το 24ωρο για 3 ολόκληρους μήνες, τι κι αν κατάργησα την έννοια της ξεκούρασης, τι κι αν είχε να με δει το σπίτι μου βδομάδες ολόκληρες, τι κι αν έβαλα την (υγιέστατη) εταιρεία μου στον αυτόματο πιλότο χάνοντας και δουλειές και πελάτες… Θα έπρεπε να βρω τον τρόπο να κάνω το 24ωρο 124ωρο ή να εργάζομαι ταυτοχρόνως και σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δεν τον βρήκα. Δικό μου λάθος.

Για όλα αυτά αναγνωρίζω πως είμαι προδότης, προδότης, προδότης (μπορείτε να το συνεχίσετε εσαεί), δοσίλογος, γερμανοτσολιάς, σκουλήκι που έκλεψε την ψήφο σας για δικό του όφελος, αλήτης, χαμερπής, κάθαρμα, μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα, ότι θα πρέπει να επισκέπτομαι γναθοχειρουργό κάθε φορά που θα με πετυχαίνουν διάφοροι Χρυσαυγιτικής «διαλεκτικής», όλα αυτά σταχυολογώντας τα… ηπιότερα από τα μηνύματα που δέχομαι. Εν τω μεταξύ, όλοι εσείς που πέσατε να κατασπαράξετε με λύσσα το πρώτο κόμμα που έγινε από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, επειδή δεν τα έκανε όλα ακριβώς όπως τα είχατε στο μυαλό σας, να χαίρεστε την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού που προέκυψε με την ψήφο σας ή με την αποχή σας.

 Θα επανέλθω, με επόμενο σχόλιο, γιατί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! τώρα ξεκινάει!!!»

19 σχόλια:

 1. Τον ανασκολοπισμό θα του τον κάνει ο Βαλλιανάτος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό με τους πελάτες που χάνει η εταιρία του, δεν θα το αντέξω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έτοιμος για ανασκολοπισμό... ομοϊδεάτης του Βαλλιανάτου... μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα... εξοχωτάτη mistress Merkel...

  Απορώ, πως αυτός ο άνθρωπος δεν κατέβηκε στις εκλογές με τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, το ΑΚΟΕ... με τα τόσα πάθη που έχει. Ασφαλώς θα είχε πάρει τις απαιτούμενες ψήφους από τις ανωμαλιάρες της αριστεράς και της προόδου κι έτσι θα κέρδιζε το βουλευτηλίκι που τόσο επιθυμούσε και παράλληλα θα έσωζε την επιχειρησούλα του. Χώρια που θα είχε την ευκαιρία ν΄ αρπάξει κάποια σφαλιάρα από τον ομοφοβικό Κασιδιάρη, χαρίζοντάς ανεπανάληπτες σκηνές γέλιου, στην ταραγμένη ζωή μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΑΚΟΑ, το ΑΚΟΕ είναι άλλο πράγμα (οργάνωση ομοφυλοφίλων)

   Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Βλέπεις δεν είμαι της προόδου... κι έτσι μου ξεφεύγουν οι λεπτομέρειες.
   Το ΑΚΟΕ δεν στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ ; Το ΑΚΟΑ τι σημαίνει ;

   Διαγραφή
  3. "Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ) – τροτσκιστές κομμουνιστές – 2004Διάσπαση του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (Τροτσκιστές) με ιδιαίτερη έμφαση στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.
   karnik Αυτή είναι η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφέρεται για τους ομοφυλόφιλους ,μπερδεύτηκες.
   Το ΑΚΟΑ είναι:
   "Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ) – ευρωκομμουνιστική / οικολογική .Aντλεί τις καταβολές της από το ΚΚΕ Εσωτερικού, ενώ κάποια από τα μέλη της είναι παλιοί Ρηγάδες που κατατάσσονται στην κατηγορία των «ευρωκομμουνιστών». Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως στην ιστοσελίδα τους δεσπόζει ο γνωστός «αντιεξουσιαστής» σκύλος Λουκάνικος. To πρόσωπο που ιστορικά συνδέθηκε με την ΑΚΟΑ ήταν ο Γιάννης Μπανιάς. Οι θέσεις της για το Μακεδονικό είναι γνωστές καθώς πρωτοστάτησε στο δικαίωμα των Σκοπίων να ονομάζονται «Μακεδονία». Η σχέση με της με το ΣΥΝ ξεκίνησε το 2000 μαζί με τον τότε Πρόεδρο Νίκο Κωνσταντόπουλο.

   Διαγραφή
  4. Ευχαριστώ Ηλία.
   Διεθνιστική Εργατική Αριστερά με ιδιαίτερη έμφαση στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων...;
   Δηλαδή κάτι σαν αριστεροφυλόφιλοι...;

   Όσο για το συγχωρεμένο το Μπανιά...
   Ακόμα θυμάμαι τα λόγια φίλου μου, οργανωμένου στην ΕΑΡ τότε...
   Ο χειρότερος εργοδότης που είχε στην ζωή του, μου εκμυστηρεύτηκε διανθίζοντας την εκμυστήρευσή του με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, που έδειχναν την κομμουνιστική προσήλωση του ηγετίσκου Μπανιά στην ιδεολογία που ασπαζόταν.
   Τον άλλο αριστερό ηγέτη που διετέλσε και πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ως της απολύτου εμπιστοσύνης του Βαρδινογιάννη, δεν έχω να προσθέσω κάτι, πλην της παρουσίας της μονάκριβης κορούλας του που κάνει καρριέρα, καθισμένη στις σοσιαλιστικές καρέκλες που ζέστανε ο μπαμπάς της...
   Και νάταν μόνον αυτοί...

   ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.
   ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...

   Διαγραφή
 4. Ηλία, απορώ επίσης πως δεν κατέβασαν τον Λουκάνικο υποψήφιο για βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Σίγουρα θα ήταν καλύτερος από πολλούς άλλους εκπροσώπους της αριστερής διανόησης του ανθρωπίνου γένους και θα έδινε τις κατάλληλες απαντήσεις στον Κασιδιάρη. Ίσως να μην έχουν αντιληφθεί ακόμα πως είναι η μετεμψύχωση του Λένιν... Από λάμδα αρχίζουν τα ονόματα και των δύο. Τυχαίο...;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ηλία, επειδή με τις συνιστώσες έχετε ένα θέμα και για να μην μπερδεύεστε και αναδημοσιεύετε τη βικιπαίδεια... Όλες, οι περισσότερες έστω, εξ ιδεολογίας δεν είναι ομοφοβικές, κάθε άλλο. Έχει μισό δίκιο ο Κάρνικ, η ΑΚΟΑ που δεν είναι ΑΚΟΕ πάντως, είναι αυτή που είχε άνθρωπό της (Πάνο Λάμπρου) στον περίφημο γάμο της Τήλου. Και τώρα, μετά από αυτή τη σύντομη και φιλική διαφώτιση - παρένθεση, μπορείτε να συνεχίσετε να ξεδιπλώνετε τις απόψεις σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν είναι απο την Βικιπαίδεια,είναι απο το antinews.gr

   Διαγραφή
  2. Για να είμαι δίκαιος έχω πρόβλημα με τις συνιστώσες όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΝΔ(ΠΟΛΑΝ-ΔΥΣΗ- ΝΔ/ΠΑΛΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ-ΝΔ/ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ-ΝΔ/ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ-ΝΔ/ΝΕΟΦΙΛΕΡΕΥΘΕΡΟΙ),γενικά μου αρέσουν οι "καθαροί" πολιτικοί φορείς ,χωρίς προσμείξεις από διάφορα ετερογενή υλικά.

   Διαγραφή
  3. Τέλος πάντων, επειδή ήταν ένα κόπι πέιστ -δεν το έκρυψες- από κάπου, απ' όπου και αν ήταν... Για να σας διευκολύνω το έγραψα...

   Διαγραφή
 6. Karnik, ή δεν θυμάσαι καλά τι σου έλεγε ο φίλος σου ή ο φίλος σου σού έλεγε ανοησίες. Ο Μπανιάς δεν ήταν ποτέ στην ΕΑΡ. Το 1987 όταν το ΚΚΕ Εσωτερικού μετεξελίχθηκε σε ΕΑΡ, ο Μπανιάς, μαζί με Φλαμπουράρη και άλλους δεν ακολούθησε, έφτιαξε το ΚΚΕ Εσωτερικού - Ανανεωτική Αριστερά, που εξέδωσε και την εφημερίδα «Εποχή»...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά. Γέρασα και ξεχνάω.
   Εξ άλλου ποτέ δεν παρακολουθούσα εκ του σύνεγγυς τις δραστηριότητες των γκρουπούσκουλων και των ηγετίσκων τους, που έπασχαν κι εξακολουθούν να πάσχουν από το σύνδρομο της εξουσίας επί παντός ζώντος οργανισμού... Ευχαριστώ για την υπόδειξη κι αποκατάσταση της αλήθειας, που άθελά μου διαστρέβλωσα.

   Διαγραφή
  2. Σημείωσε επίσης, πως ο φίλος ήταν μέλος του ΚΚΕεσωτερικού, προερχόμενος από τον Ρήγα. Κρατώ πισινή, μήπως το είπε στα πλαίσια της αντιπαλότητας, λόγω της φυγής Μπανιά στην μετεξέλιξη του κόμματος σε ΕΑΡ.

   Διαγραφή
 7. Σας πληροφορώ ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν έλθει σε γνώση μου, οι ξανθές της Εκάλης κι οι ξανθές του Ψυχικού αποφάσισαν να μη πάνε κομμωτήριο για τρεις μέρες, διαμαρτυρόμενες για τη αποτυχία εισόδου στην βουλή, της μικροτσούτσουνης κομπλεξάρας κι έτοιμου για ανασκολοπισμό, σκλάβου της μαντάμ Μέρκελ, που για τη χάρη της κατέστρεψε την εταιρεία του.

  Φήμες που αναφέρουν ότι ο Βαλλιανάτος βούλωσε τη μύτη του και τον πισινό του, μέχρι σκασμού από το κακό του, δεν επιβεβαιώνονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Απ' ό,τι παρακολουθώ σε άλλα sites οι πιο πνευματώδεις είναι οι χρυσαυγίτες. Έχουν ένα τόσο εκλεπτυσμένο, τόσο ανάλαφρο χιούμορ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Την παραίτησή του από την ηγεσία της Δράσης, υπέβαλε το απόγευμα στην Κεντρική Επιστροπή του κόμματος, ο Στέφανος Μάνος.

  Σε επιστολή που έστειλε στα μέλη και του φίλους του κόμματός του, ο κ. Μάνος αναφέρει ότι η Δράση «είναι η παράπλευρη απώλεια» της συσπείρωσης των ψηφοφόρων του της 6ης Μαΐου, στη ΝΔ, προκειμένου να αποτραπεί η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή