Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Ο Ντόρα σμίγει (;) ξανά με αυτόν «που επενδύει στην κατάρρευση της Ελλάδας»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ «ΕΞΥΠΤΕΡΥΓΟ», «ΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΙΛ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ», «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟ ΚΟΜΜΑ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ «ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ» ***. ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ... ΣΤΡΙΒΟΥΝ!

Η Ντόρα Μπακογιάννη επανέρχεται στη Νέα Δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία δέχεται στις αγκάλες της την Ντόρα Μπακογιάννη και οι πολιτικοί αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Τα όσα έχει σούρει η  Μπακογιάννη τα δύο τελευταία χρόνια στον Σαμαρά και στο κόμμα του συνθέτουν ολόκληρη βιβλιοθήκη! Τον έχει χαρακτηρίσει εξαπτέρυγο (όπως ακριβώς και ο Σαμαράς την Ντόρα), λαϊκιστή, οπορτουνιστή που «επενδύει στην κατάρρευση της Ελλάδας», ασυνεπή κλπ. Στη Νέα Δημοκρατία έχει αποδώσει ικανότητες για «τούμπες στιλ Κομανέτσι», την έχει χαρακτηρίσει κόμμα που έχει «πρόσωπα με ακροδεξιές εμμονές», ένα κόμμα που «απεδείχθη ότι κορόιδευε τον κόσμο», «αδιόρθωτο κόμμα» (μαζί με το ΠΑΣΟΚ), στο οποίο «ταιριάζει (όπως σε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ) η λέξη ντροπή» και το οποίο κάνει (μαζί με άλλα) «καραγκιοζιλίκια»!

Μαθαίνοντας για τις προχωρημένες συζητήσεις Σαμαρά-Μπακογιάννη ριχτήκαμε μετά μανίας στη αναζήτηση δηλώσεων που έδειχναν τη μεγάλη τους αντιπάθεια που μετατρέπεται τώρα σε συσπειρωτική συμπάθεια. Το αποτέλεσμα ήταν, σχεδόν, συναρπαστικό:

+/- Δείτε τη συνέχεια

** «Εξετέθη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εξαιτίας της διγλωσσίας που χρησιμοποίησε» (30/10/2010)

** «Αν ένας πολιτικός -και τον ακούν και στο εξωτερικό- λέει ότι θα πάει σε απανωτές εκλογές, αυτός ο πολιτικός θα γίνει πρωθυπουργός της δραχμής» (19.9.2011)

** «Χθες υποσχέθηκε ανάπτυξη 9% και μείωση της ανεργίας στο 0,5%. Ούτε ο κινέζος πρόεδρος δεν λέει 9%. Και αυτός προσγειώθηκε στο 6%» (4/5/2012)

** «Επενδύει με πρωτοφανή οπορτουνισμό στην κατάρρευση της Ελλάδας και στην καταστροφή για να αντλήσει κομματικό όφελος» (13/7/2010)

** «Επί δύο χρόνια καλλιεργούσε ένα κλίμα τυφλής και ανεύθυνης αντιμνημονιακής υστερίας, για μικροπολιτικούς λόγους (....) «και στην πορεία απεδείχθη ότι κορόιδευε τον κόσμο, επενδύοντας στο γνωστό χαρτί του λαϊκισμού». «Σήμερα στο όνομα μιας ματαιόδοξης αυτοδυναμίας λέει ότι δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και απειλεί μάλιστα ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε διαδοχικές εκλογές, οι οποίες θα ισοδυναμούν με απόλυτη καταστροφή» (2/5/2012)

** «Οι πολίτες έχουν δυστυχώς να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο αδιόρθωτα κόμματα και σε ακόμη επτά που διαγωνίζονται ποιο θα μας πάει γρηγορότερα στη δραχμή και εκτός Ευρώπης» (18/4/12)

** (Για τη κύρωση του προϋπολογισμού στη Βουλή) «Καλωσορίζω τον Αντώνη Σαμαρά στον κόσμο της λογικής (...) Η Νέα Δημοκρατία έκανε τούμπα στιλ Κομανέτσι» (7/12/2011)

** (Όταν συμπεριελήφθη ο Συμπιλίδης στους συνδυασμούς της ΝΔ) «Τι να σας πω; Μωραίνει Κύριος» (18/4/2012)

** (Δήλωση του εκπροσώπου της ΔΗ.ΣΥ) «Οι μάσκες έπεσαν (…) Μπροστά στην πανελλήνια κατακραυγή, ο κ. Σαμαράς αναγκάστηκε να αποσύρει την υποψηφιότητα Συμπιλίδη, δείχνοντας σε όλους μας, για άλλη μια φορά, πόσο συνεπής είναι στις αποφάσεις του» (20/4/2012)

** Σφοδρή επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνοντας ότι η ηγετική ομάδα του πρώην κόμματός της αποτελείται από «πρόσωπα με ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές εμμονές» (7/5/2011)

** «ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., υπονομεύουν την κυβέρνηση Παπαδήμου (…)  Η λέξη ντροπή ταιριάζει σε αυτά τα κόμματα (…) Στη ΝΔ ξυπνούν αντιπολίτευση το πρωί και κοιμούνται ως συμπολίτευση το βράδυ μπλεγμένοι από τη μία στη μέχρι πρότινος αντιμνημονειακή ρητορεία τους και από την άλλη στο ημερολόγιο και την ημέρα των εκλογών(…) Ελπίδα του κ. Σαμαρά ήταν να τελειώνουν οι συνεδριάσεις του Λαϊκού Κόμματος χωρίς κάποιος να τον έχει εξυβρίσει» (14/1/2012)

** «Δεν πιστεύω πως κανένας θα φύγει από την κυβέρνηση. Απλώς τα κόμματα προσπαθούν να είναι και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα. Έτσι ο κ. Καρατζαφέρης απειλεί κάθε μέρα ότι θα αποχωρήσουν οι υπουργοί του, έτσι ο κ. Σαμαράς λέει ότι 'δεν συμμετέχω στην κυβέρνηση, αλλά είμαι αντιπολιτευόμενος'. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια» (10/1/12)

** «Αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη»  (30/4/12)

** «Δεν δέχομαι τον ρόλο του εξαπτέρυγου από κάποιον που είχε υπάρξει εξαπτέρυγο» (26/8/10)

** «Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει αύριο να μπορεί να σκούζει, ως αντιμνημονιακός, και να λέει ότι όλα τα ’κανε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» (9/11/11)

3 σχόλια:

 1. Η Siemens ενώνει τους ανθρώπους.

  Άιντε και καλούς απογόνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα άλλα νέα τα μάθατε ;

  Στην ταβέρνα της Αλέκας, άρχισαν να το νερώνουν το κρασί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα ίδια και στο τσιπ΄ράδικο τ΄ Αλέκου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή