Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Σενάριο με Βγενόπουλο, σκέψεις Πολέμη

Καθώς οι ώρες από την αναγγελία της αποχώρησης της οικογένειας Βαρδινογιάννη περνούν, πλέκονταν σενάρια για την επιστροφή Βγενόπουλου στον Παναθηναϊκό. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται ρεπορτάζ που αναρτήθηκε το μεσημέρι.
+/- Δείτε περισσότεραΑναφερόμαστε στα όσα έγραψε το σάιτ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Βγενόπουλος αναφερόμενος σε τραπεζικό και δημοσιογραφικό κύκλο είπε πως «πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση για την επόμενη μέρα».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«O Ανδρέας Βγενόπουλος ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για τον Παναθηναϊκό! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, εμφανίζεται ως ιδιαίτερα προβληματισμένος για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και δηλώνει διατεθειμένος να εκδηλώσει κάποια πρωτοβουλία.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το protothema.gr, ο κ. Βγενόπουλος που βρίσκεται στο Λονδίνο, ανέφερε πριν λίγη ώρα σε στενό τραπεζικό και δημοσιογραφικό κύκλο, ότι “δεν είναι δυνατό να αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να καταστραφεί, πρέπει να προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση για την επόμενη μέρα”.

Ο ίδιος προφανώς δεν έχει συγκεκριμενοποιήσει ακόμη τα σχέδιά του, ωστόσο από τη στιγμή που η οικογένεια Βαρδινογιάννη γνωστοποίησε την απόφασή της για άμεση αποχώρηση, είναι προφανές ότι οι όποιες πρωτοβουλίες δεν θα αργήσουν να εκδηλωθούν. Είναι, πάντως, πρόωρο να εκτιμηθεί εάν θα γίνουν κινήσεις προς την πλευρά και άλλων μετόχων (λ.χ. οικογένεια Γιαννακόπουλου) όπως και να περιγραφεί ο τρόπος επανεμφάνισης του κ. Βγενόπουλου στο προσκήνιο (λ.χ. με αίτημα για συνέλευση κλπ).

Μετά πάντως την αδρανοποίηση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο κ. Βγενόπουλος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος, αφού κατέχει ποσοστό 10,85%, ενώ ο Ερασιτέχνης κατέχει το 10% ενώ ο κ. Νικόλας Πατέρας και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος το 5,3% και το 4,8% αντιστοίχως».


Η περίπτωση Πολέμη


Εξάλλου άλλα (πρωινά) σενάρια ήθελαν τον Αδαμάντιο Πολέμη προβληματιζόμενο για το ενδεχόμενο να μπει μπροστά σε μια κίνηση διεξόδου του Παναθηναϊκού από την ακυβερνησία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Πολέμης και ο γιος του σκέπτονται είτε να ζητήσουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ είτε ακόμα και την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου.

3 σχόλια:

  1. Ωραία Ανδρέα, αλλά βγες και πες κάτι. Βγες και ενημέρωσε ο ίδιος. Όχι είπε "σε στενό τραπεζικό και δημοσιογραφικό κύκλο". Νομίζω ότι θα πρεπει να εχει μιλήσει με καποιον απο το Πρωτο Θέμα που γράφει για "στενο δημοσιογραφικο κύκλο". Δεν είναι λόγια του αέρα αυτά. Γι αυτό ας βγει ο Βγενόπουλος να πει ότι θέλει καο ότι σκέφτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φυσιολογική πορεία των πραγμάτων είναι ο Βγενό επόμενος μεγαλομέτοχος του Παναθηναικού.
    Οσο και αν δεν το θέλουν οι Βαρδινογιάννηδες,όσα εμπόδια και αν βάλουν,απλά καθυστερούν τις εξελίξεις και επιβαρύνουν την θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή