Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσο χειρότερα μπορεί να πάει ο Φετφατζίδης από τον Ριέρα;

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ilias_chania. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα, δε ξέρω ποΙον να ευχαριστήσω, τον Θεό που άκουσε τις «προσευχές» μου ή τον Αλλάχ; Επιτέλους έφυγε η Τιτίκα-Ριέρα. Κάποτε όταν ήμουν παιδί, πριν γνωρίσω το δάκρυ(που λέει και το άσμα) σε ένα παιδικό παιχνίδι έλεγαν:
+/- Δείτε περισσότερα«Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο», και απαντούσε η άλλη ομάδα:
«Μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο».

Αυτό ακριβώς αποτυπώνει το πώς αισθάνομαι για αυτή τη μεταγραφή και πιστεύω ότι έτσι αισθάνονται οι περισσότεροι γαύροι.

Είναι ο μοναδικός παίκτης που όταν έφυγε από τη Λίβερπουλ οι φίλαθλοι χάρηκαν τόσο πολύ που έγραψαν πάνω από 300 σχόλια για να το δηλώσουν.

Αν δώσαμε 2,5 εκ, όπως έγραφαν οι εφημερίδες, για αυτόν το παίκτη τότε είμαστε για κλάματα.

ΥΓ1. Διακρίνω μια αλλαγή του Μαρινάκη στα "έτσι-γουστάρω" του Βαλβέρδε και πολύ το χαίρομαι.

ΥΓ2. Αλήθεια που είναι ο Γιοβάνοβιτς τώρα είναι ελεύθερος;

ΥΓ3.
Ο Φετφα δεν είναι αριστεροπόδαρος; Εκεί δεν έπαιζε στους Νέους; Γιατί να μη παίξει στη θέση του. Πόσο χειρότερα μπορεί να τα πάει από τον Ριέρα;

3 σχόλια:

  1. Σωστό το άρθρο. Λάθος τίτλος. Πόσο καλύτερα μπορεί να πάει ο Φετφατζίδης από το Ριέρα με ένα σωστό σύστημα εναλλαγών.

    Rotation ρε Ισπανέ! Και κόψε τις μίζες! Αλλιώς δεν εξηγείται πώς φέρνεις τόσες παλταδιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpenoVgeno δε θέλω να ξεκινήσω από τώρα να γράφω για το Βαλδέρδε πάντως εμένα έχει αρχίσει να μου θυμίζει έντονα τον ακατανόμαστο Σέρβο που φόρτωσε τον Ολυμπιακό Αμπονσάδες-Βαρεσάνοβιτσο-Μαριτσ και άλλα σε ιτς,και μη πεταχτεί κανείς και πει ότι έφερε Τζόρτεβιτς-Γιαννακόπουλο γιατί αυτούς τους είχε κλείσει ο Κόκκαλης(είχε "μάτι" τελικά ο πρόεδρος) πριν τον ακατανόμαστο,πακέτο τους έδινε τότε ο Σταυρόπουλος και τα έσκασε από το Δεκ ο παππούς τον άλλον τον έκλεισε Μαρτ(αποδεδειγμένο αυτό,το δήλωσε ο ίδιος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή