Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Η Βγενόπουλος, η αναμονή και το (ή τα) ευφάνταστο σενάριοΤο μεσημέρι της Δευτέρας μπορεί να είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να είναι κι ένα «τίποτα». Ευχή των Παναθηναϊκών που έχουν υγεία και δεν είναι γλειφτρόνια και πρώην τσιμπούρια που αφαίμασσαν με τον τρόπο τους το τριφύλλι – όπως κάποια που ακούστηκαν χθες βράδυ στα ραδιόφωνα – είναι να βγουν από το στόμα, το μυαλό και τις προθέσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου ουσιαστικά πράγματα. Ούτε ευχές ούτε προσκλήσεις συστράτευσης ούτε παρακάλια ούτε ανεδαφικά σενάρια.
+/- Δείτε περισσότεραΜπορεί ο Βγενόπουλος να «κατέβει στο γήπεδο» με πλάνο. Πολύπειρος επιχειρηματίας είναι, έχει ιδέες, τρόπο και στόχο. Αυτό περιμένουν σήμερα οι φίλοι του Παναθηναϊκού: Να πει ένα, δύο, τρία πράγματα που θα εφαρμοστούν ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ! Ο Βγενόπουλος μπορεί – και πρέπει – να βγει μπροστά και να επανεκινήσει τον Παναθηναϊκό. Είτε μόνος είτε με «συμπαίκτες» που θα τους έχει ήδη βρει (και δεν θα περιμένει να απαντήσουν στο προσκλητήριό του).

Η στιγμή για σενάρια και προβλέψεις δεν είναι κατάλληλη. Ας περιμένουμε λίγες ώρες για να μάθουμε και μετά να κρίνουμε. Αν ο Παναθηναϊκός δεν ξεκαθαρίσει μέσα σε λίγες μέρες το πώς θα πορευτεί (και μιλάμε για υγιή πορεία) κινδυνεύει να πάθει ό,τι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός κάποτε, στην περίοδο των πέτρινων χρόνων.

Εκτός πια και αν (κάτι δύσκολο) ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει έτοιμη λύση, κάποιο μεγάλο όνομα, αλλά περιμένει να «στραγγίξει» τις προθέσεις των μετόχων για να τους εκθέσει στα μάτια του κόσμου. Και να εμφανίσει τον υποψήφιο αγοραστή όταν τα νερά θα έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο καράβι. Δύσκολο σενάριο, ευφάνταστο, αλλά αφήστε το να υπάρχει στην μπάντα…

1 σχόλιο:

  1. Για να δούμε τι θα δουμε... Εγώ πάντως δεν περιμένω πολλά. Μικρό καλάθι κρατάω. Αλλά είμαι και περίεργος να μαθω τι λύση κουβαλάει ο Ανδρέας στο Πεντελικό. Ας περιμένουμε. Κυριακή κοντή γιορτή που έλεγε και ο παπούλης μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή