Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Στήριξη από τον κόσμο

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ! Πρόσκληση στον κόσμο της ΑΕΚ για στήριξη της ομάδας έκανε με συνέντευξή του ο Σταύρος Αδαμίδης, βάζοντας μάλιστα ως χαμηλότερο στόχο για τα διαρκείας τα 15.000. Παράλληλα μίλησε και για το θέμα της βίας, αναγγέλλοντας γι’ αυτό και τη βοήθεια της Ορίτζιναλ που θα έχει ομάδες περιφρούρησης στους αγώνες! Μετά τη συνέντευξη μίλησε και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος που αναφέρθηκε σε ευνοϊκές συγκυρίες για την ΑΕΚ.

+/- Δείτε περισσότεραΜερικά αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις του κ. ΑδαμίδηΑ:

** «Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ και τα 15.000 είναι ο χαμηλότερος στόχος. Κάναμε λάθος με τα διαρκείας τριετίας. Αποφασίζουμε όσοι είχαν το δικαίωμα για τριετίας θα έχουν διπλή έκπτωση. Ένα θέμα που απασχολεί τους φίλους της ΑΕΚ, είναι το θέμα της βίας. Δεν θα επιτρέψουμε γεγονότα παρόμοια με εκείνα του τελικού κυπέλλου να μετριάσουν τις χαρές μας. Θα έχουμε ομάδες περιφρούρησης των οργανωμένων από την Original. Η Original θα πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της βίας. Θα ενεργοποιήσομε το σύστημα καμερών και οι τους ταραξίες θα τους αποκλείσουμε από όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε στην πολιτική ηγεσία τις προτάσεις μας ώστε να υπάρξουν τιμωρίες. Επίσης οι εταιρίες σεκιούριτι θα κάνουν σκληρότερους ελέγχους»

Σε 1,5 εκατομμύρια κόσμο, μόνο 6.000 διαρκείας


** «Σύμφωνα με τις μετρήσεις υπάρχουν 1,5 εκατομμύριο Ενωσίτες. Ένας σύλλογος σαν την ΑΕΚ, ο μεγαλύτερος για μένα στην Ελλάδα, δεν γίνεται να έχει 6 χιλιάδες διαρκείας. Καταλαβαίνουμε την πικρία του κόσμου και τις οικονομικές δυσκολίες αλλά ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως η ΑΕΚ είναι ενιαία και φυσικά τα 6,7 χιλιάδες διαρκείας δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους. Ο κύριος Παππάς έβαλε το ποσοστό που του αναλογούσε ενώ έχει αποχωρήσει, όμως η ΑΕΚ είναι μόνη της. Ο κόσμος πρέπει να πιστέψει πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την οικονομική εξυγίανση. Αν ενισχύσει ο κόσμος είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα»

Η Ερασιτεχνική


Ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνική ΑΕΚ Θανάσης Μιχάηλ είπε:

«Μας έχει βοηθήσει πολύ ο κύριος Αδαμίδης στην Ερασιτεχνική. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Οι οικονομικές συγκυρίες δεν είναι ευχάριστες για όλους μας. Πολύ σημαντικό είναι πως καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, κάτι το οποίο δεν γινόταν σχεδόν ποτέ. Έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε όλοι ο ένας τον άλλον, σαν μια ομάδα»

Χατζηχρήστος: «Θα πρέπει να βρούμε λεφτά για να πληρώσουμε τον Γκούντγιονσεν, και εννοώ ο κόσμος»


Τον λόγο πήρε και ως εκπρόσωπος της Ορίτζιναλ ο Δημήτρης Χατζιχρήστος:

«Οι συγκυρίες δεν είναι καλές για την ΑΕΚ. Βοήθεια μπορεί να δώσει ο 12ος παίκτης. Θα πρέπει να ασχοληθούμε με το φαινόμενο των τζαμπατζήδων Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα πρέπει να νιώσει κουρασμένος και θα πρέπει να καταλάβει πως εκείνος είναι η ΑΕΚ. Όσοι καταφέραμε να εκπροσωπήσουμε την ΑΕΚ θεσμικά δεν καταφέραμε να σηκώσουμε το βάρος. Μόνο όταν ο κόσμος της ΑΕΚ θα ανταποκριθεί μαζικά θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε την πρώτη χρονιά του Νικολαΐδη ορόσημο. Είναι ωραία αυτά που συμβαίνουν. Θα πρέπει να βρούμε λεφτά για να πληρώσουμε τον Γκούντγιονσεν, και εννοώ ο κόσμος. Αυτό που δεν παρέρχεται ποτέ είναι ο κόσμος. Αυτός είναι η σωτηρία της ΑΕΚ. Χέρι βοηθείας μας έχει δώσει η ανώνυμη εταιρεία. Καταφέραμε να σώσουμε την ΑΕΚ από τα δικαστήρια. Καλώ τον κόσμο της ΑΕΚ σε συσπείρωση. Πρέπει να δώσουμε μια γροθιά στην αδικαιολόγητη βία. Αν για οικονομικούς λόγους δεν μπορεί κάποιος να πάρει διαρκείας θα πρέπει να έρθει στο γήπεδο. Είναι ντροπή και άδικο τώρα που αποδείχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν συμμετάσχει στις βρομιές να μην έχει η ΑΕΚ 30 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο»

3 σχόλια:

  1. ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΕΙ! ΠΟΙΝΟ ΚΟΣΜΟ, Ε???? (ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΑΞΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΝΔΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ Η ΑΠΕΡΓΙΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οριτζιναλ θα περιφρουρήσει τους αγώνες για να αποτρέψει τη βία. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δω τον Χατζημούσια με στολή security... κι ας πεθάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή