Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Έδειξε θετικά στοιχεία

Ισόπαλο 0-0 έληξα το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπακού του Αζερμπαιτζάν, το πρωτάθλημα της οποίας αρχίζει στις 6 Αυγούστου. Η ΑΕΚ έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο. πίεσε ψηλά, είχε ανάπτυξη από τα άκρα, κατοχή μπάλας και καλή κυκλοφορία.
+/- Δείτε περισσότεραΗ ελληνική ομάδα παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 και τους: Κωνσταντόπουλο τερματοφύλακα, αμυντική τετράδα Γεωργέα (δεξιά), Καράμπελα (αριστερά), Δέλλα και Μανωλά (στόπερ). Αμυντικοί μέσοι Καφές και Μάκος με τον Σιαλμά δεξιά, τον Λαγό αριστερά και τον Χοσέ Κάρλος σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Λυμπερόπουλο.
Για μια ακόμα φορά ο Χοσέ Κάρλος έδειξε ηγετικά στοιχεία, πήρε πρωτοβουλίες, προσπάθησε να δημιουργήσει και «πέρασε» 2-3 μπαλιές.

Στο δεύτερο ημιχρόνο ο Χιμένεθ έκανε τρεις αλλαγές, με τους Γκερέιρο, Λεονάρντο και Κοντοέ να παίρνουν τις θέσεις των Σιαλμά, Λαγού και Καράμπελα. Ο Γκερέιρο πήγε πίσω από τον Λυμπερόπουλο, με τον Κάρλος δεξιά και τον Λεονάρντο αριστερά, ενώ ο Κοντοές πήρε θέση αριστερά στην άμυνα.

Η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αντίστοιχα καλή. Μετά το 55' ο Χιμένεθ έκανε πολλές αλλαγές.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας (67' Εγγλέζου), Καράμπελας (46' Κοντοές), Δέλλας, Μανωλάς (72' Χέλγκασον), Καφές (78' Αγκιριμπά), Μάκος (57' Γκέντσογλου), Σιαλμάς (46' Γκερέιρο), Χοσέ Κάρλος (67' Μπερνς), Λαγός (46' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος (57' Νικόλτσης).