Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Η ΕΠΟ, το πακέτο εισιτηρίων κι ο «Φάρος»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Σε μία κατάπτυστη και εξωφρενική ανακοίνωση προχώρησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με την οποία κάνει... γνωστό ότι το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Plan διαχειρίζεται αποκλειστικά για την Ελλάδα τα εισιτήρια των αγώνων της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εφόσον προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012!

+/- Δείτε περισσότεραΔηλαδή το Travel Plan και η ΕΠΟ έχουν συνάψει πελατειακή σχέση μεταξύ τους μην αφήνοντας περιθώριο στους Έλληνες φιλάθλους να ταξιδέψουν με άλλο ταξιδιωτικό γραφείο και να μη συμμετέχουν σε εκδρομές που διοργανώνει ο "Γαλανόλευκος Φάρος" που από το 2004 δεν έχει λείψει από κανένα αγώνα της Εθνικής σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Και βεβαίως δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι οι τιμές που έχει εξασφαλίσει ο "Γαλανόλευκος Φάρος" είναι σαφώς πιο καλές και πιο οικονομικές από το... παράρτημα της ΕΠΟ.

Έτσι μετά από το σύνδεσμο που δημιούργησε με το... ζόρι η ΕΠΟ, προσπαθεί τώρα να υποχρεώσει τους Έλληνες φιλάθλους να δίνουν στο "μαγαζί" της τα χρήματά τους. Άκουσον άκουσον! Ακόμη και στη πιο υποανάπτυκτη χώρα του κόσμου η Ποδοσφαιρική της ομοσπονδία είναι αυτή που διαχειρίζεται τα εισιτήρια της Εθνικής και όχι οι... ταξιδιωτικοί πράκτορες. Αλλά όπως όλα τα άλλα, έτσι και αυτό το αρνητικό... ρεκόρ έσπασε από τους Έλληνες!

Ο κύριος Πιλάβιος ξεχνά όμως πως ότι γίνεται χωρίς ψυχή και συναίσθημα έχει ημερομηνία λήξης. Σε αντίθεση με την ανιδιοτελή και αγνή αγάπη που δείχνουν σε κάθε ευκαιρία τα παιδιά του "Γαλανόλευκου Φάρου"...

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους Έλληνες φιλάθλους ότι το "Τravel Plan" αποτελεί τον μοναδικό ταξιδιωτικό οργανισμό, με τον οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Το "Travel Plan" διαχειρίζεται αποκλειστικά τη διάθεση των εισιτηρίων των αγώνων της εθνικής ομάδας, καθώς και ειδικών πακέτων μετακινήσεων και διαμονής. Δημοσιεύσεις ταξιδιωτικών γραφείων, όπως το GS Travel, Box Travel καθώς και του Γαλανόλευκου Φάρου, τα οποία διαφημίζουν ταξιδιωτικά πακέτα με εξασφαλισμένα εισιτήρια σε αγώνες με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου αποτελούν παραπλανητική διαφήμιση».

Υ. Γ. Η πρώτη απάντηση ήρθε από τους Έλληνες φιλάθλους. 160 άτομα έκλεισαν θέση για τους αγώνες της Εθνικής με Ισραήλ και Λετονία τον Σεπτέμβριο. Και ακόμη είμαστε στον Ιούλιο...


Τι λέει ο «Γαλανόλευκος Φάρος»


Ως συνέχεια της πρωτάκουστης ανακοίνωσης της ΕΠΟ που... έχριζε το Travel Plan αποκλειστικό διαχειριστή των εισιτηρίων της Εθνικής ομάδας, επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ομάδας “Γαλανόλευκος Φάρος”, Νίκο Φλέκκα, για να μας δώσει την άποψή του σχετικά με αυτό το θέμα.

Η πρώτη απάντηση που μας έδωσε ήταν αφοπλιστική. Μας είπε χαρακτηριστικά: “Δηλαδή για τους αγώνες της Εθνικής στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να απευθυνόμαστε για εισιτήρια στο Travel Plan; Διότι για μας και αυτό είναι ταξίδι καθώς ερχόμαστε από τα Χανιά. Στο Ελλάδα-Κροατία θα ταξιδέψουν 500 μέλη του Συλλόγου από όλη τη χώρα για να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής. Και ρωτάμε την ΕΠΟ. Πρέπει και αυτοί να απευθυνθούν στο Travel Plan;”.

Και συνέχισε λέγοντας: “Έχουμε ζητήσει επίσημα από την ΕΠΟ εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες της Εθνικής μας τον Σεπτέμβριο με Ισραήλ και Λετονία (60 για κάθε ματς) από τις 13 Ιουλίου και δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση. Ελπίζουμε να πάρουμε. Ο “Γαλανόλευκος Φάρος” δεν έχει σκοπό το κέρδος από τις εκδρομές που πραγματοποιεί. Το κάνει μόνο γιατί αγαπάει την Εθνική. Εάν κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο εξασφαλίσει καλύτερες τιμές για τις εκδρομές μας θα είμαστε μαζί του. Εάν είχαμε την οικονομική δυνατότητα, θα δίναμε τα εισιτήρια δωρεάν σε όποιον ήθελε”.

Για τον κ. Πιλάβιο τόνισε: “Οι σχέσεις μας με τον κ. Πιλάβιο είναι άριστες και όπως η ΕΠΟ άνοιξε κιόσκι και πουλούσε τα εισιτήρια στη Μάλτα και στη Κροατία, ευελπιστούμε ότι θα γίνει το ίδιο και στο Ισραήλ και τη Λετονία”. Επίσης θέλησε να πει “ένα μεγάλο μπράβο στην Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στους 2500 Κροάτες φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Ισραήλ και οδήγησαν στη νίκη την ομάδα τους. Όλοι αυτοί ταξίδεψαν με τον ταξιδιωτικό χορηγό της Ομοσπονδίας τους;”.

Τέλος μας είπε: “Οκτώ χρόνια “Γαλανόλευκος Φάρος”, έχουμε διαθέσει απίστευτες χιλιάδες ευρώ για να ακολουθούμε την Εθνική παντού γιατί το θεωρούμε καθήκον μας και υποχρέωσή μας. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους διεθνείς μας στα ματς με Ισραήλ και Λετονία, αλλά και σε όλα τα ματς, με τη δύναμή της φωνής μας για να πάρουμε τη πρόκριση. Δυστυχώς σε αυτή την Ελλάδα ότι καλό υπάρχει πρέπει να διαλύεται.
Οκτώ χρόνια “Γαλανόλευκος Φάρος”, δεν έχουμε αφήσει τους διεθνείς μας ποτέ μόνους.
Οκτώ χρόνια δεν έχουμε ανάψει ούτε ένα καπνογόνο και δεν έχουμε δημιουργήσει καμία ασχήμια πουθενά. Έχουμε πάρει τα εύσημα από όλες τις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες του κόσμου που έχουμε επισκεφθεί. Και δυστυχώς στα 100 χρόνια ύπαρξης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, είμαστε οι μοναδικοί που καταφέραμε να δημιουργήσουμε το μουσείο της Εθνικής. Αυτό το πετύχαμε με τον δικό μας κόπο και τη βοήθεια των διεθνών μας. Όσα εμπόδια και να βρούμε στο δρόμο μας δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τραγουδάμε. Το πολύ πολύ να μας αναγκάζουν να προμηθευόμαστε εισιτήρια από τις ξένες Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες, όπως στον αγώνα με τη Κροατία που τα αγοράσαμε από την Ομοσπονδία της Κροατίας. ΕΠΟ δεν είναι το Travel Plan”.

2 σχόλια:

  1. Ντροπή τους. Δεν είναι ότι δεν ξέρουν ότι ο ανταγωνισμός μειώνει τις τιμές. Απλά προφανώς υπάρχουν άλλα κίνητρα. Και το μάρμαρο θα το πληρώσουν όσοι αναγκαστούν να πληρώσουν υπέρογκα ποσά στο πρακτορείο, ή δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν λόγω κόστους.

    Το θεωρώ μεγάλο σκάνδαλο και προφανώς κάποιοι έβγαλαν κάποιο κεδρος απο αυτην την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γαλανόλευκος Φάρος αποτελεί μία όαση στο αρρωστημένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό τον σύλλογο και ένα μεγάλο μπράβο στον Harddog που αναδεικνύει τέτοια θέματα.
    Ντροπή σου Πιλάβιε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή